Bravo Λάουρα Νάργες, η Survivor παρουσιάστρια πήρε το δεύτερο πτυχίο της & είναι κατενθουσιασμένη (ΦΩΤΟ)

Την απολαύσαμε την περσινή σεζόν στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου και τώρα εκείνη απολαμβάνει τον αγαπημένο της στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε και να τα βρήκε... σκούρα στα αγωνίσματα και την επιβίωση του Survivor, πριν από μερικούς μήνες, όμως σίγουρα ήταν μια εμπειρία που την πείσμωσε ακόμη περισσότερο για να κατακτήσει του στόχους της!

Ο λόγος για την Λαόυρα Νάργες, η οποία πήρε το δεύτερο της πτυχίο στο Bussiness Marketing έπειτα από εκείνο της δημοσιογραφίας.

Η 27χρονη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό & χαμογελαστό στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με το πτυχίο της.

Δείτε τη δημοσίευση της Λάουρας!

 

 

Μετά από πολύ άγχος, στρες, αϋπνία, έρευνα, ανάλυση, powerpoint, excel, word, ξανά αϋπνία και άγχος, είναι γεγονός: το πήραμε το πτυχίο! Η χθεσινοβραδινή μου αποφοίτηση των σπουδών μου στον τομέα Business-Marketing (bachelor) αποτελεί σημαντικός σταθμός στη ζωή μου. Δουλεύω και συντηρούμαι μόνη μου από τα 17 μου χρόνια, όταν τότε ήρθα (τυχαία) στην Ελλάδα, η εκπαίδευση μου και η ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία όμως βρισκόταν ανέκαθεν σε υψηλή προτεραιότητα. Όχι, δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να ζήσεις, να χτίσεις μία επαγγελματική διαδρομή και να σπουδάζεις και παράλληλα... Μετά τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία επέλεξα να συνεχίσω με στόχο να εξελιχθώ, να καλλιεργηθώ, να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Και αυτό θα συνεχίζω να κάνω, ποτέ δε θα είναι αρκετά για εμένα. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου για την έπνευσή τους και τις γνώσεις τους που τόσο απλόχερα μου χάριζαν, αλλά και το κολλέγιο για την άψογη συνεργασία τους. Ευχαριστώ τους υπέροχους συμμαθητές μου, για το κουράγιο που δίναμε ο ένας στον άλλον προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους μαραθωνίους εργασιών, αλλά και για το ότι κανείς μας δεν είχε την υπερηφάνια να κρύψει ούτε μία πληροφορία ή σημείωση - ε, το λες teamwork ντε! Κυρίως τους ευχαριστώ, που μπορώ να τους αποκαλώ φίλους μου! Ευχηθείτε μου του χρόνου τέτοιο καιρό να ξαναφορέσω την φανταστική αυτή τήβεννο και να ξαναπετάξω (με χάρη πάντα, γκούχου γκούχου) το καπέλο μου, διότι θα σημαίνει πως θα έχω και το μεταπτυχιακό μου στο „Marketing Management“ στα χέρια μου! Έχω πολλά ακόμα χιλιόμετρα διαβάσματος μπροστά μου, αλλά δε μασάμε λέμε! Και να θυμάστε πάντα: Η γνώση είναι δύναμη, και κανείς δε μπορεί να σας την πάρει! Συγχαρητήρια στην class of 2017!? _______________________________________________________ #graduation #graduationday #college #studentlife #proud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ