Η μόδα στα μαγιό για το καλοκαίρι 2018: Με κρόσια ή high cut, γυαλιστερά ή ολόσωμα δείτε τα όλα (ΦΩΤΟ)

Η μόδα στα μαγιό για το καλοκαίρι 2018 έχει λίγο από όλα. Έχει χρώμα, σχέδιο, patterns, μικροσκοπικά μαγιό, ψηλόμεσα μαγιό.

Δέσιμο μπροστά στο στήθος

Προσωπικά από τις προτάσεις για το καλοκαίρι του 2018 που με ενθουσίασαν. Ξέχνα τον ενοχλητικό κόμπο από το μαγιό που πίεζε την πλάτη κάθε καλοκαίρι. Το δέσιμο πλέον έρχεται μπροστά στο στήθος και το να κάθεσαι αναπαυτικά στο αμάξι και στις καρέκλες είναι γεγονός. Άλλωστε μεταξύ μας, πόσες φορές δεν έχουμε γυρίσει στο δέσιμο μπροστά για να ανακουφιστούμε; Ε τώρα πλέον είναι στη μόδα.

Ο ένα ώμος έξω

Ακολουθώντας τα βήματα της μόδας στα ρούχα, τα μαγιό για φέτος προτείνουν τον έναν ώμο έξω! Τιράντες φαρδιές αλλά και πιο λεπτές. Όσο για το μαύρισμα; Μην ανησυχείς απλά κατέβασε και τον άλλο ώμο και θα είναι να φοράς στράπλες! Έτσι θα έχεις και ένα μοδάτο μαγιό και ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

Πλεχτά μαγιό

Τα αγαπήσαμε πέρσι και συνεχίζουμε να τα λατρεύουμε και φέτος. Μαγιό πλεχτά, λοιπόν, είναι στη μόδα και για το 2018. Με φρέσκα, νεανικά, παιχνιδιάρικα και υπέροχα σχέδια, κυρίως σε μπικίνι και όχι τόσο σε ολόσωμα. Από τα πιο πολυαγαπημένα στιλ είναι το πλεχτό τοπ με άνοιγμα σε σχήμα V στο στήθος.

Μαγιό με κρόσσια

Φουντίτσες εδώ, φουντίτσες εκεί και γενικά παντού φουντίτσες και κρόσσια. Είτε στο πάνω μέρος από το μπικίνι, είτε σε ολόσωμο, τα κρόσσια είναι φέτος από τα μεγαλύτερα trends! Να σου πω την αμαρτία μου εμένα με εντυπωσίασαν οι μικρές φουντίτσες με κρόσσια στα ολόσωμα λίγο παραπάνω.

Βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ

Βαθύ ντεκολτέ και όλα καλά. Αποδείχθηκε από πέρσι ότι τα ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις γυναίκες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το μαγιό με το κατάλληλο άνοιγμα και υποστήριξη για το στήθος σου. Για αυτό και φέτος για το 2018, υπάρχουν ακόμα περισσότερες προτάσεις, έτσι ώστε να μην μείνει καμιά γυναίκα παραπονεμένη.

High-cut μαγιό

Ολόσωμα μαγιό με κόψιμο πάνω από την λεκάνη. Σούπερ θηλυκό, όμορφα προκλητικό και από τα πιο αγαπημένα trends για το καλοκαίρι του 2018. Μπορείς να βρεις μαγιό μονόχρωμα, με σχέδια αλλά και πιο seχy με έντονο ντεκολτέ και κορδόνια στα πλάγια. Θα το δοκίμαζες φέτος; Εγώ σίγουρα!

Μαγιό με κορδόνια

Φέτος η μόδα για το καλοκαίρι 2018 είναι λίγο της υπερβολής! Υπερβολή στα γυαλιά ηλίου, υπερβολή στα χρώματα, υπερβολή και στα μαγιό. Μαγιό με κορδόνια είναι ακόμα ένα από τα trends. Κορδόνια στο μπούστο, κορδόνια να κρέμονται, κορδόνια γύρω από τη μέση. Γενικά πολλά κορδόνια και πολύ δέσιμο.

Σούπερ seχy ολόσωμα

Και να σου φάνηκαν τα high-cut πολύ seχy, ήρθε η ώρα για τα απόλυτα seχy ολόσωμα που φέτος θα κάψουν καρδιές! Φέτος ήρθε η ώρα να αποδείξεις τόσο στις γυναίκες που αγαπούν τα μπικίνι, όσο και στους άντρες που δυσπιστούν με τα ολόσωμα, ότι ναι μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Μαγιό Activewear

Φυσικά δε μπορεί να λείπει και η κατηγορία των activewear μαγιό που ουσιαστικά συνδυάζουν την κομψότητα και τον αθλητισμό. Ιδανικά μαγιό για όσες γυναίκες προτιμούν τις πιο αθλητικές εμφανίσεις ή που κάνουν αθλήματα νερού και θέλουν μια πιο σταθερή και καλύτερη κάλυψη.

Γυαλιστερά μαγιό

Λάμπω απ’ τη χαρά μου, λάμπω σαν τον ήλιο, λάμπω! Το καλοκαίρι του 2018 καλωσορίζει στον κόσμο των μαγιό το λαμέ. Αν και πριν λίγα χρόνια ξανά- υπήρχε στη μόδα το χρυσό- γυαλιστερό μαγιό, φέτος το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και τα πράγματα είναι πιο λαμπερά, πιο έντονα και εκτός από μπικίνι θα βρεις και γυαλιστερά ολόσωμα!

Με διάφορα σχέδια και patterns

Καλοκαιρινή διάθεση σημαίνει σχέδιο, patterns και χιουμοριστική διάθεση. Για αυτό το λόγο δεν μπορούσαν να λείπουν αυτού του είδους τα μαγιό από την φετινή κολεξιόν. Όμορφα σχέδια, έντονα χρώματα τόσο στα μπικίνι όσο και στα ολόσωμα. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις τι σου αρέσει.

Ασυνδύαστα μπικίνι

Σίγουρα το έχεις κάνει και το κάνεις γενικότερα με τα μαγιό σου. Να συνδυάζεις το πάνω μαγιό με το κάτω από ένα διαφορετικό μαγιό. Φέτος, όχι απλά αυτό είναι αποδεκτό, αλλά είναι ανάμεσα και στα πιο δημοφιλή trends. Ασυνδύαστα πάνω κάτω, λοιπόν, και καλό μας καλοκαίρι!

Ψηλόμεσα μαγιό

Όπως αναφέρει το ediva.gr, aγαπήθηκαν τόσο τα ψηλόμεσα μαγιό που δε μπορούσαν να λείπουν και φέτος. Ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες με τα λίγα έξτρα πιασίματα τους που θέλουν να φορέσουν μπικίνι και να αναδείξουν το κορμί τους. Αλλά και εξίσου όμορφη επιλογή για τις γυναίκες που λατρεύουν ό,τι υπάρχει σε ψηλόμεσο.

Παρεό ασορτί με το μαγιό

Μικρό διάλειμμα από τα trends σε ολόσωμα και μπικίνι. Μπαίνω για λίγο στον κόσμο των παρεό και των λεγόμενων overalls για την παραλία. Φέτος η μόδα λέει ασορτί παρεό με το μαγιό σου. Οπότε δεν είναι τυχαίο αν θα πας να αγοράσεις μαγιό και σου προτείνουν και το overall του μαζί. Ουσιαστικά φέτος, προτείνεται ένα ολοκληρωμένο outfit ακόμα και στην παραλία.

Μαγιό με τιράντες, ζώνη και λουριά

Περνάμε και στις πιο ιδιαίτερες προτάσεις. Μαγιό με ζώνη στη μέση, μαγιό με τιράντες και μαγιό με λουριά που παραπέμπουν σε πιο seχy καταστάσεις. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το διαφορετικό και τρελαίνεσαι με το εκκεντρικό, φέτος θα σου δοθεί η ευκαιρία πολλές φορές να το απολαύσεις.

Μικροσκοπικά μπικίνι

Με ένα σούπερ, τοσοδούλι μίνι μπορείς να βγεις στις παραλίες φέτος. Μικροσκοπικά μαγιό που αφήνουν λίγα στην φαντασία και αναστατώνουν κάθε αρσενικό στο πέρασμα τους. Το πιο αποκαλυπτικό συνήθως είναι το κάτω μέρος που παραπέμπει περισσότερο σε στριγκάκι παρά σε ολόκληρο μαγιό. Θα τολμούσες να το βάλεις;

Ριγέ μαγιό

Ρίγες οριζόντιες, ρίγες κάθετες, ρίγες σε μπικίνι και ρίγες σε ολόσωμα. Φανταστική πρόταση για το καλοκαίρι του 2018 που σίγουρα θα φορεθεί αρκετά. Διάλεξε το στιλ της ρίγας που σου αρέσει και ετοιμάσου για μακροβούτια και ηλιοθεραπεία.

Απαλά παστέλ χρώματα

Και φτάνω σε πιο απαλές και ήρεμες προτάσεις. Παστέ αποχρώσεις στα μαγιό για τις γυναίκες που προτιμούν τα μαγιό τους εντυπωσιακά αλλά μίνιμαλ. Φιστικί και απαλό ροζ είναι από τις αποχρώσεις που επικρατούν και κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες. Από τις μαυρισμένες, μέχρι και τις λευκές.

Πολύ κοφτά στα οπίσθια μπικίνι

Έφτασε ο καιρός που όλη η γυμναστική που έκανες μετά το περσινό καλοκαίρι θα αποδώσει κάπου. Ανάδειξε τα τέλεια οπίσθια σου επιλέγοντας να φορέσεις ένα από τα πολλά και πολύ καuτά και κοφτά σλιπάκια από μπικίνι. Ένα έχω να σου πω! Να είσαι έτοιμη να δεχτείς πολλά βλέμματα και κομπλιμέντα.

Μαγιό από βελούδο

Το βελούδο ήταν στα trends το χειμώνα και τώρα είναι και στα trends του φετινού καλοκαιριού. Μπικίνι, μονοκίνι και ολόσωμα από βελούδο που μας κόβουν την ανάσα. Πολύ εντυπωσιακά, με χαρακτήρα, στιλ και κλάση. Μια αντισυμβατική επιλογή που σίγουρα περιμένουμε να τη δούμε φορεμένη στις παραλίες.

Ιδιαίτερα παρεό για την παραλία

Θα κλείσω με τις αγαπημένες μου εκκεντρικές προτάσεις. Τόσο όσον αφορά τα ρούχα, όσο και τα μαγιό είμαι φαν του εκκεντρικού και του ιδιαίτερου. Για αυτό το λόγο έπρεπε να υπάρχει σε αυτή τη λίστα και αυτό το τελευταίο trend. Overalls από πλαστικό, κιμονό σε στιλ πόντσο και παρεό φούστα τούλι. Ε, ναι θα ήθελα ένα από όλα παρακαλώ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ