Η Jacqueline μιλάει για την ιστορία της: Ζύγιζε 230 κιλά & δεχόταν bullying- Τώρα αδυνάτισε & απέκτησε αυτοπεποίθηση!

Η Jacqueline Adan ξεκίνησε τις προσπάθειες για να χάσει κιλά πριναπό 5 χρόνια όταν «κόλλησε» στο ακυρωτικό μηχάνημα εισιτηρίου στη Ντίσνευλαντ γιατί δε χωρούσε να περάσει.

Τότε ακόμα ζύγιζε 230 κιλά «Δε θυμάμαι πως έφτασα να ζυγίζω τόσα κιλά στη ζωή μου», λέει σήμερα η Ζακλίν η οποία ζυγίζει 150 κιλά λιγότερο μετά τη στροφή 180 μοιρών στη διατροφή και στον τρόπο ζωής της. 

Παρά την πορεία της την οποία κατταγράφει και δείχνει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για να εμπνεύσει, η Ζακλίν έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με προκλήσεις κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να χάσει βάρος. 

Δίνει καθημερινή μάχη με τον εαυτό της προκειμένου να αποδεχτεί και να «αγκαλιάσει» το δέρμα της το οποίο, όπως είναι φυσικό, έχει χαλαρώσει μετά την απώλεια κιλών, να μην επιστρέψει στις προηγούμενες διατροφικές της συνήθειες, αλλά και να διαχειριστεί την αντιμετώπιση και τα σχόλια τρίτων απέναντι στην εμφάνισή της. 


Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, έγινε αντικείμενο χλευασμού όταν εμφανίστηκε με μαγιό στην πισίνα.

Η Ζακλίν, για πρώτη φορά στη ζωή της όμως, δεν επέτρεψε στα κακεντρεχή σχόλια των τρίτων να της ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Αντιθέτως, κατάφερε να μετατρέψει μια ψυχοφθόρα εμπειρία σε μια θετική στάση ζωής. 

Και κάπως έτσι, μέσα από ένα σφοδρό body-shaming που δέχτηκε, έστειλε το πιο body postitive και αισιόδοξο μήνυμα στους περισσότερους από 46.500 followers της. 
«Πριν λίγες εβδομάδες, ενώ ήμασταν διακοπές μας στο Μεξικό, ήταν η πρώτη φορά που φόρεσα μαγιό μετά από πολύ καιρό», γράφει στο ποστ που ανέβασε πριν δύο μόλις ημέρες στο λογαριασμό της στο Instagram. «Φοβόμουν να βγάλω το παρεό που κάλυπτε το σώμα μου και να πάω μέχρι την πισίνα ή να περπατήσω στη θάλασσα. Μέσα μου ένιωθα 230 κιλά ακόμα», συνεχίζει.


Παρόλα αυτά το έβγαλε και τότε, όπως εξηγεί στη συνέχεια του ποστ, ένα ζευγάρι που καθόταν δίπλα στην πισίνα άρχισε να τη δείχνει και να γελάει μαζί της με πολύ επιδεικτικό τρόπο.

Οκ, απογοητευτικό, αλλά προβλέψιμο. Αυτό που δεν ήταν προβλέψιμο ήταν η αντίδραση της προς εκέινους. 

Αντί λοιπόν να αφήσει την αγενή τους συμπεριφορά να καθόρισει το πως ένιωθε εκείνη τη στιγμή και να την κάνει να ξανακρυφτεί μέσα στο παρεό της, η Ζακλίν πήρε μια βαθιά ανάσα, χαμογέλασε και μπήκε στην πισίνα. 

«Αυτή ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα. Μου έδειξε ότι τελικά έχω αλλάξει. Δεν είμαι το κορίτσι που ήμουν». 

Εννοείται πως το συγκεκριμένο γεγονός την ενόχλησε, όπως παραδέχεται, αλλά εκείνη αποφάσισε να γίνει πιο δυνατή απ' όλα αυτά και να δει τη θετική πλευρά.

«Για να είμαι ειλικρινής, ναι, με πείραξε. Αλλά δε μπορώ να επιτρέπω σε κανέναν πια να με επηρεάζει ή να με σταματήσει να ζω τη ζωή που θέλω. Δε με γνωρίζουν. Δεν ξέρουν πόσο έχω παλέψει για να χάσω 150 κιλά. Δεν ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή αναρρώνω από σοβαρές επεμβάσεις.

Οπότε δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάθονται στην άκρη της πισίνας και να γελούν μαζί μου. Γι' αυτό χαμογέλασα», γράφει στο εξολομογητικό της ποστ το οποίο κλείνει με πολύ αισιόδοξη διάθεση, σύμφωνα με την Daily Mail.


«Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν προσπαθούν να σε αμφισβητήσουν ή να σου ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Αυτό που μετράει είναι πως θα αντιδράσεις εσύ σε αυτό, πως νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου. Το να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είσαι είναι δύσκολο. Να αγαπάς τον εαυτό σου. Να αγαπάς το σώμα σου. Και ας μην αρέσει σε κάποιους αυτό. Και να μη σταματάς να χαμογελάς». 

 

Feeling the burn! Moved up from 2 pound weights to 3 pound weights. Slowly but surely building back up the strength in my arms! You can focus on all of the things you can't do, OR you can do the best you can and focus on all of the things you can do! Being able to use some weights again and get back in the gym is a huge accomplishment! Just keep moving forward! . . . . #jacquelineadan #jacquelinesjourney #workouts #recovery #workoutmotivation #losingweight #extremeweightloss #weightloss #weightlossgoals #weightlossjourney #weightlosssupport #transformation #beforeandafter #beforeandafterweightloss #weightlosstransformation #transformationfitnation #trainandtransform #wlstories #fit #fitspo #fitness #fitfam #fitspiration #bodyposi #bodypositive #bodyconfidence #onedayatatime #goals #iearnlife #gymmotivation @iearnlife247 @amillionwayspromo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline's Journey (@jacquelineadan44) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ