Το ακαταμάχητο Slip dress: Πως να συνδυάσετε αυτό το απλό κομψό φόρεμα σε κάθε περίσταση

Το slip dress μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό και σικάτο σε κάθε περίσταση.

Πρόκειται για ένα απλό και αέρινο φόρεμα με τιραντάκι που γλιστράει πάνω στο σώμα, κρύβοντας μικροατέλειες. Δεν διαγράφει, αλλά κολακεύει την σιλουέτα.

Μπορεί να θυμίζει νυχτικάκι, αλλά είναι ένα πολύ σέξι και όμορφο φόρεμα που θα λατρέψετε.

Φορέστε το απλό κομψό φόρεμα σας σε κάθε περίσταση:

Επιλέξτε να ντυθείτε με ένα αέρινο φόρεμα στις καθημερινές πρωινές σας βόλτες συνδυασμένο με άνετα sneakers ή σαγιοναράκια. Για τις πιο επίσημες όμως και βραδινές σας εξόδους, συνδυάστε το slip dress με γόβες, πέδιλα ή ankle boots. Εναλλακτικά, αν πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα, μπορείτε να φορέσετε over the knee boots και να κάνετε ένα πιο σέξι σύνολο.

Δημιουργήστε ένα πιο σαγηνευτικό ντύσιμο με slip dress τονίζοντας την μέση σας με μια ζώνη:

Αν θέλετε να τονίσετε την μέση σας και να δείχνετε λεπτότερη, φορέστε μια ζώνη. Με αυτό το απλό αξεσουάρ όχι μόνο θα φαίνεστε πιο αδύνατη, αλλά θα προσθέσετε υπέροχο στυλ στο ντύσιμο σας.

Συνδυάστε το κομψό και απλό φόρεμα με μια μπλούζα από μέσα:

Για να δημιουργήσετε υπέροχα casual και ροκ σύνολα μπορείτε να φορέσετε ένα μπλουζάκι μέσα από αυτό το αέρινο φόρεμα. Δοκιμάστε να βάλετε ένα απλό λευκό t-shirt ή κάποιο με ρίγες. Για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, μπορείτε να επιλέξετε μια μακρυμάνικη μπλούζα, ενώ για πιο ιδιαίτερο στυλ και ίσως πιο βραδινό, φορέστε ένα μπλουζάκι από διαφάνεια.

Για τις πιο κρύες μέρες προσθέστε στυλ στο ντύσιμο με σλιπ dress φορώντας μια ζακέτα:

Υπέροχοι συνδυασμοί με slip dress μπορούν να γίνουν και με μια πλεκτή ζακέτα. Είναι ιδανικοί τόσο για casual, όσο και για επίσημα ντυσίματα, την περίοδο που ο καιρός έχει λίγη δροσιά. Η ζακέτα προσθέτει υπέροχο στυλ στο σύνολο, ενώ μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί αν ζεσταθούμε.

Το πανωφόρι είναι μια εξίσου υπέροχη ιδέα για να συνδυάσετε το κομψό, αέρινο φόρεμα:

Σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr, για ακόμη πιο κομψές και σαγηνευτικές εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε πάνω από το σλιπ φόρεμα σας ένα παλτό ή μια καμπαρντίνα. Αν όμως θέλετε να δημιουργήσετε πιο ροκ εμφανίσεις, προτιμήστε ένα δερμάτινο μπουφανάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ