Ταινίες εβδομάδας: Από το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα "Μαζί ή τίποτα" ως το νέο "διαμάντι" του Κλιντ Ίστγουντ... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από σήμερα, στις σκοτεινές αίθουσες.

Αναχώρηση για Παρίσι 15:17

Περιπετειώδες θρίλερ του Κλιντ Ίστγουντ.

 

Η αληθινή ιστορία τριών νεαρών φίλων από την Αμερική, από την παιδική τους ηλικία και την ενηλικίωσή τους μέχρι και το ταξίδι τους στην Ευρώπη που στιγμάτισε τη ζωή τους, καθώς έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους αποτρέποντας με θάρρος μια τρομοκρατική επίθεση.

Μαζί ή Τίποτα

 

 

Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας για τον Φατίχ Ακίν. Όταν μια γυναίκα χάνει τον άντρα της και το μικρό της γιο σε ένα τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα για το οποίο ενοχοποιείται ένα νεαρό ζευγάρι νεοναζιστών, η θλίψη και το πένθος δίνουν σταδιακά τη θέση τους στην επίμονη προσπάθεια αναζήτησης δικαιοσύνης.

Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου

 

 

Γουέστερν με τους Κρίστιαν Μπέιλ και Ρόζαμουντ Πάικ. Το 1892, ο λοχαγός Μπλόκερ, κόντρα στις σθεναρές αντιστάσεις του, συμφωνεί να συνοδέψει έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Ινδιάνων Τσεγιένψ και την οικογένειά του πίσω στη γη τους σε ένα δύσβατο και επικίνδυνο ταξίδι.

Mudbound: Δάκρυα στο Μισισιπή

 

 

Δράμα εποχής σε παραγωγή Netflix. Οι παράλληλες ιστορίες δύο ανδρών οι οποίοι επιστρέφοντας από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο αναπτύσσουν μια δυνατή φιλία και μαζί με τις οικογένειές τους παλεύουν να αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό και να προσαρμοστούν στη ζωή μετά τον πόλεμο.

Κάθε Μέρα Μια Άλλη Μέρα

 

 

Αισθηματική νεανική φαντασία. Η 16χρονη Ριάνον ερωτεύεται μια μυστηριώδη ύπαρξη με το όνομα «Α», η οποία κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα. Οι δυο τους συνεργάζονται καθημερινά για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν τι ή ποιον θα τους φέρει η επόμενη μέρα.

Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα

 

 

Ισπανικό animation με τις νέες περιπέτειες του αρχαιολόγου Ταντ. Όταν η Σάρα, μια όμορφη αρχαιολόγος που πρόσφατα ανακάλυψε ένα στοιχείο που αποδεικνύει την ύπαρξη του βασιλιά Μίδα, πέφτει θύμα απαγωγής από κακοποιούς που ελπίζουν να αποκτήσουν το μυθικό χάρισμά του, ο Ταντ μαζί με τους φίλους του, μια μούμια, έναν παπαγάλο κι ένα σκύλο, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να σώσει την αγαπημένη του φίλη.

Μαζί τα Φάγαμε

 

 

Κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Σύμφωνα με το Αθηνόραμα, ο έντιμος και συνεπής Σωτήρης που εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό, πέφτει θύμα της συζύγου του η οποία, ακολουθώντας τις υποδείξεις των προϊσταμένων του, τον χρησιμοποιεί προκειμένου να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ