Aπόβαση εκατομμυριούχων στο Costa Navarino - Πουλήθηκαν βίλες 4 δωματίων για 2,5 εκατ. ευρώ

Στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος ύψους 250 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει τη φετινή χρονιά η ΤΕΜΕΣ, η εταιρεία που ανέπτυξε και διαχειρίζεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στη Μεσσηνία, το οποίο αποτελείται από τις μονάδες Westin Resort και Navarino Dunes.

Αφότου κέρδισαν το δύσκολο στοίχημα, να εντάξουν τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού οι επικεφαλής της ΤΕΜΕΣ, ο πρόεδρος Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος Στέφανος Θεοδωρίδης επιδιώκουν να καθιερώσουν το θέρετρο της Μεσσηνίας ως προορισμό για όλο το έτος.

Στο πλαίσιο αυτό, φέτος το Westin Resort ανοίγει σήμερα, τρεις ημέρες νωρίτερα, σε σχέση με το 2017 οπότε είχε διακόψει τη λειτουργία του τέλη Νοεμβρίου. Το 2014 το Westin Resort είχε ανοίξει στις 22 Φεβρουαρίου, το 2015 στις 20 Φεβρουαρίου και το 2016 στις 21 Φεβρουαρίου. Στόχος είναι από το 2019 το Costa Navarino να λειτουργεί 365 ημέρες.

Οι νέες επενδύσεις

Κατά τη φετινή χρονιά, η ΤΕΜΕΣ προχωρά στην υλοποίηση της επόμενης φάσης του επενδυτικού προγράμματός της ύψους 250 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει, όπως αναφέρουν από την εταιρεία, την ανάπτυξη νέων περιοχών και τη δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων. Πρόκειται παραθαλάσσιο Νavarino Waterfront, που θα αποτελεί resort πέντε αστέρων, διαθέτοντας αγορά στα πρότυπα παράκτια κωμόπολης. Επίσης, στο Navarino Bay, όπου βρίσκεται το βραβευμένο γήπεδο γκολφ The Bay Course, θα δημιουργηθεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο καθώς βίλες με πισίνα, ενώ θα περιλαμβάνει υποδομές όπως spa και beach club για αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Δελεβέγκου στο capital.gr, ακόμη σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του υπερσύγχρονου Navarino Bay Clubhouse, που θα "συμπληρώσει" το υπάρχον γήπεδο The Bay Course, το οποίο θα είναι βυθισμένο στη ζώνη πρασίνου. Ακόμη στο Navarino Hills σε ένα υψίπεδο 5.000 στρεμμάτων με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου, θα δημιουργηθούν δύο νέα γήπεδα γκολφ 18 οπών.

Οι κατοικίες

Σχετικά με το οικιστικό σκέλος, στην περιοχή έχουν ξεκινήσει να κατασκευάζονται οι πρώτες από τους συνολικά τρεις διαφορετικούς τύπους κατοικιών (Navarino Residences) που συνδυάζουν στοιχεία της τοπικής φυσιογνωμίας με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, όπως αναφέρουν από την ΤΕΜΕΣ. Πρόκειται για τις Beachfront Villas που απέχουν μόλις 30 μέτρα από την παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1,5 χλμ. και διαθέτουν θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Οι διώροφες Panorama Villas, που φτάνουν τα 600 τ.μ. σε εσωτερικούς χώρους σε οικόπεδα έως 1.700 τ.μ., αναπτύσσονται μέσα στους ελαιώνες και έχουν θέα στο γκολφ και τη θάλασσα από το επίπεδο της πισίνας. Στη γειτονιά Olive Grove βρίσκονται και οι ισόγειες Golf Front Villas με θέα προς το Ιόνιο, οι οποίες φτάνουν τα 400 τ.μ. εσωτερικών χώρων σε οικόπεδα έως 1.700 τ.μ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέχρι στιγμής περίπου 15 ιδιοκτησίες έχουν πωληθεί από τα σχέδια, αριθμός που αντιστοιχεί στο 40% των συνολικά προς διάθεση ακινήτων. Ευλόγως, οι συγκεκριμένες κατοικίες απευθύνονται σε εκατομμυριούχους, με τις τιμές εκκίνησης, για ιδιοκτησίες τεσσάρων δωματίων, να ανέρχονται σε 2,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ