Ο ξαφνικός γάμος της Amy Schumer με τον όμορφο σεφ - Έκλαιγα συνέχεια για την κολλητή μου λέει η Jennifer Lawrence (ΦΩΤΟ)

Η λαμπερή τελετή έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη με μόλις 80 καλεσμένους. Ανάμεσα τους και η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια.

Έρωτας κεραυνοβόλος φαίνεται πως κάρφωσε την Amy Schumer μιας και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σεφ, Chris Fischer έπειτα από λίγους μόνο μήνες σχέσης.

Στην γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Schumer στο Malibu της Καλιφόρνια δεν θα μπορούσε βεβαίως να απουσιάζει η κολλητή της φίλη, Jennifer Lawrence.

"Ήταν πολύ όμορφα. ταν πολύ ξαφνικό και έκλαιγα καθ‘όλη τη διάρκεια, οι γαμήλιοι όρκοι τους ήταν τόσο λαμπεροί. Είναι όταν έχεις δυο ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλον και το εννοούν, αυτό φαίνεται. Ήταν μια όμορφη τελετή και μια εξαιρετική στιγμή, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη γι’αυτούς, δήλωσε η πανέμορφη ηθοποιός στο Entertainment Tonight.

Δείτε πλήθος κλικς που ανέβασε η ίδια η Schumer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

 

 

@robandlindsayweddings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

 

 

 

Yup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

 

 

 

Thanks for these pics @marcusrussellprice and thank you @guyoseary for always being there and @bridgeteverett for singing your heart out.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ