Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Βαγγέλης Περρής στις Κυκλάδες και στο αγαπημένο του νησί την Σύρο;

Ολοένα και περισσότερες είναι οι φήμες που θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να εισέρχεται στον πολιτικό στίβο.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα προσώπων που είτε εξετάζουν, είτε έχουν εκφράσει δημόσια την πρόθεσή τους να πολιτευτούν στις επόμενες εθνικές εκλογές στις Κυκλάδες.

Ένα από τα ονόματα που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι αυτό του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή με καταβολές από την Σύρο, Βαγγέλη Περρή. Μπορεί να προξενεί εντύπωση σε κάποιους, ωστόσο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων ο Βαγγέλης Περρής είναι πολύ σοβαρές. Και παλαιότερα είχε ακουστεί το όνομα του κ. Περρή, ωστόσο, το σημερινό κλίμα δείχνει να είναι πολύ πιο ώριμο κάτι που προκύπτει από διάφορες συγκυρίες.

Το πρώτο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, η Νέα Δημοκρατία αναζητά ορισμένα καινούργια πρόσωπα με κύρος, αναγνωρισιμότητα και δημοφιλία για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ούτως ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να γίνει πιο προσιτό στην κοινωνία.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο κ. Περρής δείχνει να έχει τα στοιχεία εκείνα που καλύπτουν τις απαιτήσεις της ΝΔ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά, στελέχη της παράταξης που έχουν εξασφαλίσει ή διεκδικούν υποψηφιότητα στις Κυκλάδες. Θα πρέπει, ακόμη, να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η επιχειρηματική δραστηριοποίηση που έχει αναπτύξει ο κ. Περρής στην Σύρο τα τελευταία χρόνια, τον έχει φέρει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, καθώς βρίσκεται στο νησί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ