Survivor 2: Η Μαρίνα αποχώρησε & έκανε τους πάντες να κλάψουν για το αγόρι της που έφυγε

Η Μαρίνα Πήχου είναι η παίκτρια που επιλέχθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor 2 και συγκίνησε τηλεθεατές και συμπαίκτες, ξεσπώντας όλοι σε κλάματα.  

Η παίκτρια των Μαχητών συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Ροδάνθη Καπαρού και Ντάρια Τουρόβνικ σώθηκαν από τους τηλεθεατές και παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο πριν αποχωρήσει, ωστόσο, έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2, με την οποία σόκαρε τόσο τους υπόλοιπους παίκτες, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω το σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά», ανέφερε.


Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη του χθεσινοβραδινού επεισοδίου κινήθηκε σε πολύ διαφορετικό mood. Με διαδοχικές εξομολογήσεις on camera οι Μαχητές αλληλοαδειάζονταν. Οι μισοί κατηγορούσαν τους άλλους μισούς κάνοντας λόγο για περίεργες συμπεριφορές στην παραλία.

Ουσιαστικά αποκαλύφθηκε πως μία στενή παρέα αποτελούμενη από την Μαρίνα, τη Ντάρια, τον Αγόρου και τον Θοδωρή είναι η πρώτη ένδοξη κλίκα η οποία προκαλεί αντιδράσεις και γι' αυτό στοχοποιήθηκε στο Συμβούλιο.

Τα μέλη της ήταν σαφέστατα επικριτικά απέναντι στον Κωνσταντίνο και τον Ηλία που τους πρότειναν ενώ οι ίδιοι στους μοναχικούς περιπάτους πλάι στο κύμα απλώς επιβεβαίωναν πως το «είμαστε μαζί, είμαστε όλοι μια ομάδα» ήταν μία καραμέλα η οποία έλιωσε γλυκά στο στόμα και τώρα η πικρή γεύση είναι γεγονός. 

Η αποχωρήσασα Μαρίνα ξεκαθάρισε πως στόχος της δεν ήταν ούτε να κάτσει με την κιθάρα της να τραγουδά γύρω από τη φωτιά ούτε να κάνει φίλους. Είχε έρθει για να αγωνιστεί και γι αυτό μίλησε σκληρά για τον Ηλία που την πρότεινε.

Τον χαρακτήρισε διπρόσωπο, υποκριτή και είπε ακόμη και πως «δεν φοράει παντελόνια»… 

Η Ζωή και ο Χάρης μίλησαν για τρεις προτεινόμενες οι οποίες μέχρι τώρα εμφανίζονταν νωχελικές και τεμπέλες και ξαφνικά μετά την υποψηφιότητα βρέθηκαν με την σκούπα στο χέρι και την κουτάλα να ανακατεύει τις καρύδες πάνω από τη φωτιά…
 

Διαβάστε επίσης: Ποιος ήταν ο σύντροφος της Μαρίνας Πήχου - Πνίγηκε το καλοκαίρι στην Ικαρία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ