Τα 10 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία στον κόσμο για να ονειρευτείτε τον Άγιο Βαλεντίνο σας εκεί (ΦΩΤΟ)

Εάν ακόμα δεν έχετε κλείσει κάποιο ξενοδοχείο για την σημερινή ξεχωριστή ημέρα τότε ίσα που προλαβαίνετε...

Υπέροχα ξενοδοχεία στον κόσμο που υπόσχονται να σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη βραδιά με τον σύντροφο σας.

Απολαύστε τα!

1. Ca´ Sagredo – Βενετία

Το Ca' Sagredo είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο της Βενετίας, σε ένα κτίριο του 15ου αιώνα που αποτελεί εθνικό μνημείο. Κάθε ένα από τα 42 δωμάτια και σουίτες που διαθέτει είναι διακοσμημένα με έπιπλα εποχής και την ίδια στιγμή αποπνέουν μια αίσθηση σύγχρονου design. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν έργα διασήμων ζωγράφων που κοσμούν τους χώρους του ξενοδοχείου και την υπέροχη θέα από κάθε δωμάτιο από το κανάλι Grande, το Ca’ D’Oro και το ιστορικό παζάρι του Rialto.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη του δέκατου όγδοου αιώνα που διαθέτει το ξενοδοχείο με μια πληθώρα πρώτων εκδόσεων. Και όταν το βράδυ φτάσει, μια στάση στο εστιατόριο L'Alcova του ξενοδοχείου είναι επιτακτική για τυπική βενετσιάνικη κουζίνα με θαλασσινές σπεσιαλιτέ.

2. Άρωμα Δρυός – Μέτσοβο

Το ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με την πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις. Χτισμένο στο κέντρο του Μετσόβου, επιτρέπει στον επισκέπτη να έχει άπλετη θέα στα βουνά της Πίνδου. Φτιαγμένο με ξεχωριστό τρόπο εξ'ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο λαξευμένα στο χέρι, όλα στο πνεύμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου.

Η σκαλιστή δρύινη είσοδος του ξενοδοχείου καλωσορίζει τους επισκέπτες στο σαλόνι όπου μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις γύρω από το κεντρικό τζάκι. Καθένα από τα 12 δωμάτια που διαθέτει έχει ξεχωριστή διακόσμηση, ενώ τα υφάσματα και οι διαφορετικές ξυλόγλυπτες οροφές συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικής ζεστασιάς που μοιάζει να ήρθε από το παρελθόν για να ζήσει στο παρόν. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τζάκι, υδρομασάζ και μπαλκόνι με μοναδική θέα.

3. Château d'Esclimont – Παρίσι

Το ξενοδοχείο  Château d'Esclimont βρίσκεται στην καρδιά ενός πάρκου 60 εκταρίων και αποτελεί ορόσημο για την περιοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να επισκεφτεί το Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή και να μην επιλέξει να διαμείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Η πρώην κατοικία της οικογένειας La Rochefoucauld είναι ένα κόσμημα της Αναγέννησης  και ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη για να μείνετε. Μία ώρα από το Παρίσι και ανάμεσα από το Παλάτι των Βερσαλλιών και τον Καθεδρικό Ναό της Σαρτρ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ρομαντικής διαφυγής.

4. The Milestone – Λονδίνο

Το ξενοδοχείο Milestone είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων κοντά στο παλάτι Kensington. Διαθέτει 57 δωμάτια και κάθε ένα από αυτά παρέχει τις υπηρεσίες που αρμόζουν σε ένα ξενοδοχείο τέτοιου βεληνεκούς. Τα δωμάτια είναι διακοσμένα σε διάφορα στιλ από Αφρικανικό σαφάρι μέχρι σε διακόσμηση που παραπέμπει σαφώς σε Βενετία. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λιμουζίνα που τους προσφέρει το ξενοδοχείο και να κάνουν τις βόλτες τους στην πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου φημίζεται για τη μεγάλη ποικιλία κρασιών που διαθέτει, πάνω από 400 διαφορετικές ποικιλίες αλλά και για την τεραστίων διαστάσεων πισίνα που διαθέτει. Χαλαρώστε στο τζακούζι πίνοντας το απογευματινό σας τσάι και συνεχίστε τη ρομαντική σας βραδιά με ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο που θυμίζει Αφρική.

5. Stadt Hamburg - Αμβούργο

Στη Βόρεια Γερμανία, το νησί Sylt φαντάζει σαν να αναδύεται από τη θάλασσα. Το μεγαλύτερο από τα νησιά της περιοχής είναι το Connectedwith. Η 40 χιλιομέτρων παραλία που θα αντικρίσουν οι επισκέπτες θα τους αποζημειώσει για το κρύο που ενδεχομένως θα έχουν να αντιμετωπίσουν  και το ξενοδοχείο Stadt Hamburg αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Πρόκειται για ένα εξοχικό που χτίστηκε το 19ο αιώνα διακοσμημένο με ρομαντικά έπιπλα εποχής έτσι ώστε να θυμίζει Βρετανικό εξοχικό.  Διαθέτει σπα που λειτουργεί όλο το 24ωρο και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευτούν παραδοσιακές λιχουδιές.

6. Μουσικό Πανδοχείο – Εύβοια

Το σπίτι με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που βρίσκεται σ'ένα καταπράσινο περιβάλλον, προοριζόταν αρχικά να γίνει το εξοχικό σπίτι της οικογένειας του μουσικοσυνθέτη κ.Ιωαννίδη. Μετατράπηκε ωστόσο σε ξενώνα όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μια παρέα υπό τους ρυθμούς παραδοσιακής ελληνικής μουσικής. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και υπόσχονται να ξυπνήσουν και τα πιο βαθιά κρυμμένα ρομαντικά αισθήματα των επισκεπτών.

Στο σαλόνι του ξενώνα οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις μουσικές τους δεξιότητες μέσα από μια ποικιλία μουσικών οργάνων που υπάρχουν στην Οργανοθήκη. Να σημειωθεί ότι κάθε Σάββατο βράδυ μια διαφορετική μουσική βραδιά οργανώνεται με πολύ μουσική, απαγγελίες και συζητήσεις.

7. Rimondi Estate – Ρέθυμνο

Το ξενοδοχείο Rimondi βρίσκεται στο κέντρο της ενετικής πόλης του Ρεθύμνου, με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και τα παραδοσιακά σπίτια. Κοντά του, βρίσκεται το Βενετσιάνικο φρούριο της Φορτέτσας αλλά και μερικά ακόμα αξιόλογα σημεία του τόπου. Το κατάλυμα στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτίριο με ιστορία, το οποίο χτίστηκε τον 15ο αιώνα αλλά ανακαινίστηκε πλήρως ώστε να έχει νέα χαρακτηριστικά αλλά την ίδια στιγμή να διατηρεί την παλιά γοητεία.

Διαθέτει είκοσι σουίτες, πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και από τις οποίες δε λείπει η πολυτέλεια και η σύγχρονη διακόσμηση. Απολαύστε το ποτό σας αγκαλιασμένοι με το έτερο ήμισυ στην πισίνα του ξενοδοχείου και δοκιμάστε τις λιχουδιές που προσφέρει το εστιατόριο.

8. SOFITEL Grand Sopot - Πολωνία

Το ξενοδοχείο SOFITEL Grand Sopot είναι κοντά στην παραλία Σοπότ, ενώ ο επισκέπτης με το που θα βγει από το ξενοδοχείο θα αντικρίσει τη μεγαλύτερη ξύλινη προβλήτα της Ευρώπης. Μπορεί η Πολωνία να μην είναι ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός αλλά το ξενοδοχείο Sofitel με τις υπηρεσίες που παρέχει υπόσχεται να βοηθήσει τους επισκέπτες του να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σπα της περιοχής άρτια εξοπλισμένο και όλα τα δωμάτια έχουν να προσφέρουν μια μοναδική θέα της παραλίας. Να σημειωθεί ότι οι ένοικοι του ξενοδοχείου έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία που κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί σε ιδιωτικό εστιατόριο για πριβέ δείπνο.

9. Buyuk Abant Bolu – Τουρκία

Το ξενοδοχείο Buyuk Abant βρίσκεται στην ιδανική θέση για τους επισκέπτες που θέλουν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε όσα μπορεί να προσφέρει η πόλη. Για όσους επισκέπτονται την πόλη είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ιδανική επιλογή. Και τα 75 δωμάτια που διαθέτει παρέχουν ότι μπορεί να εγγυηθεί ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Όπως αναφέρει το Αθηνόραμα, μετά από μια μέρα στην πόλη οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εσωτερική πισίνα απολαμβάνοντας το ποτό τους και να δειπνήσουν κάτω από τον ουρανό στην αυλή του ξενοδοχείου.

10. Condesa de Chinchón, Chinchón – Μαδρίτη

Χτισμένο στο κέντρο της πόλης Chichon, μόλις 50 μέτρα από την πλατεία το ξενοδοχείο Condesa de Chichon, χτισμένο το 2002, τηρεί όλες τις αρχιτεκτονικές παραδόσεις της περιοχής και την ίδια στιγμή προσφέρει στους επισκέπτες του πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Καθένα από τα 35 δωμάτια που διαθέτει είναι πλήρως εξοπλισμένα και το καθένα έχει το δικό του όνομα σύμφωνα με μια στάση γιόγκα.

Οι σουίτες ενδείκνυνται για ρομαντικές αποδράσεις και στιγμές χαλάρωσης καθώς διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι. Σκέφτεστε κάτι πιο ρομαντικό; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ