De Baron: Ο απόλυτος classic rock ερμηνευτής (ΦΩΤΟ)

 Από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000, ο De Baron  έχει το δικό του τρόπο να  απογειώνει το κοινό του ταξιδεύοντας το στις μουσικές του κόσμου

Ο De Baron, κατά κόσμο Γιάννης Σκουλάς, παρουσίασε την παραμονή των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς στο Βlends το μουσικό του live show  De Baron ``sings the classics``.

Το μουσικό αυτό show είναι κλασσικές μελωδίες διασκευασμένες με τρόπο ευρηματικό, μοναδικό και ατμοσφαιρικό. Από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000, ο De Baron απογειώσε την εορταστική διάθεση και απέδειξε αφ`ενός μεν οτι  αυτός μπορεί να διασκεδάσει τον κόσμο με κλασσικό , ποιοτικό ρεπερτόριο και αφ`ετέρου δε ότι το show του είναι το πιο γκουρμέ μουσικό μενού στην πόλη.

Απο τον James Brown στον Pavarotti και απο τον Astor Piazzolla στον David Bowie o κόσμος που είχε κατακλύσει το γιορτινό Blends απο νωρίς απόλαυσε ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον μουσικό ταξίδι.

Ερμήνευσε και τα δυο τελευταία του single `Wicked Game` και `I Put a Spell on you` που διασκεύασε με μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Μαζί του μια εξαίρετη ομάδα μουσικών, οι “Electro Quartet” που απαρτίζεται από τους: Χρίστος Θεοδώρου - πιάνο -ενορχηστρώσεις, Αγγελική Ποτήρη - βιολί, Πέτρος Κρεμυζάκης - μπάσο και Ρόλη Γιαμοπούλου – τύμπανα.

Τις βραδιές έντυσε με εικόνα, (live projection) ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ