Γιάννης Πλούταρχος: "Ο Παντελίδης αμφισβητήθηκε από τους περισσότερους & από μένα τον ίδιο - Ήταν εξαιρετικό παιδί"

Αποσπάσματα από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου στον Μαρίνο Βυθούλκα για το περιοδικό People που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή είδαν το φως της δημοσιότητας.  

Στα αποσπάσματα αυτά ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για τη σχέση του με τα μουσικά talent show αλλά και τον Παντελή Παντελίδη.

Σχετικά με την τηλεοπτική του παρουσία αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω βοηθήσει πολύ την τηλεόραση, υπό την έννοια πως δεν θα βρουν κάτι πιπεράτο όσον αφορά τη ζωή μου. Από την άλλη, όντως μου έχουν γίνει προτάσεις για μουσικά talent shows, αλλά από φύση δεν μου αρέσει να κρίνω.

Αυτό, όμως, που θα είχε ενδιαφέρον είναι να κάνουν μια εκπομπή με μουσικές αντιθέσεις: Να βάζεις ένα λαϊκό τραγουδιστή να ερμηνεύσει ένα ροκ τραγούδι και το ανάποδο. Να γίνονται ενδιαφέροντα ντουέτα από καλλιτέχνες που διαφέρει η μουσική τους κουλτούρα. Η μουσική και δη οι τραγουδιστές δεν πρέπει να έχουν ταμπέλες, γιατί το πεντάγραμμο είναι ένας παγκόσμιος κώδικας επικοινωνίας.

Αν γινόταν ένα project σαν αυτό που σου προανέφερα, ίσως και να με ενδιέφερε να συμμετάσχω. Τώρα, όσον αφορά τα μουσικά talent shows, τα έχω παρακολουθήσει αποσπασματικά και ξεχώρισα παιδιά. Δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο ήταν για τα ίδια να διαχειριστούν σωστά τη δημοσιότητα που τους δόθηκε. Το 98% των συγκεκριμένων παιδιών δεν αποκτούν μια καλλιτεχνική οντότητα».

Για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που διαγράφουν αξιόλογες πορείες στο χώρο του τραγουδιού αλλά προέρχονται από μουσικά talent shows, ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρει «Οι συγκεκριμένοι που μου ανέφερες ανήκουν στο 2% και όντως έχουν σημειώσει μια αξιόλογη πορεία».


Όταν η κουβέντα πηγαίνει στον Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος συνεργάστηκε το 2014 στο νυχτερινό κέντρο Teatro εκείνος αναφέρει: «Η συνεργασία μας αποφασίστηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Ο Παντελής ήταν αμφισβητήσιμος από τους περισσότερους στο χώρο μας, αλλά και από μένα τον ίδιο. Όταν, όμως, συνειδητοποίησα το μεγάλο του ταλέντο, είδα το καινούριο που έφερε ο Παντελής. Μίλησε αμέσως στις καρδιές των ανθρώπων.

Με το προσωπικό του μουσικό στιλ ανέτρεψε το μέτρο στο στίχο και παρουσίασε με το δικό του τρόπο μελωδίες που ο κόσμος τις αγάπησε και ταυτίστηκε μαζί τους.

Όταν τον συνάντησα από κοντά, διαπίστωσα πόσο εξαιρετικό παιδί ήταν. Ευγενέστατος. Σεβόταν και το μυρμήγκι. Έχω να σου πω μόνο τα καλύτερα. Και θα επαναλάβω πως ήταν ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί, που κανείς μας δεν το πήρε χαμπάρι από την αρχή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ