Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήλιος και Σελήνη, στις 15 Φεβρουαρίου ανταμώνουν μαζί στην 27η μοίρα του Υδροχόου και αγγίζουν στο χρόνο το σημείο εκείνο που δηλώνει οτι ένας νέος κύκλος ξεκινά. 

Τι θα φέρει η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο;
Συγκεκριμένα η έκλειψη θα ολοκληρωθεί για την Ελλάδα στις 22.51, δηλαδή στις 23.00, βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου, και θα πραγματοποιηθεί στην 27η μοίρα του Υδροχόου, ενώ θα είναι μια Μερική Έκλειψη Ηλίου και μαζί Νέα Σελήνη, που σχετίζεται με την προηγούμενη σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου.

Μια Ηλιακή Έκλειψη σχηματίζεται ακριβώς όπως μια Νέα Σελήνη, δηλαδή το φεγγάρι παρεμβάλλεται ανάμεσα στον ήλιο και τη γη, μόνο που στην περίπτωση της έκλειψης έχουμε ένα πιο δυνατό αστρολογικό φαινόμενο, αφού το φεγγάρι, σκοτεινιάζει τον ήλιο, λίγο ή εντελώς, οπότε έχουμε αντίστοιχα μερική ή ολική έκλειψη. Κι ενώ μια απλή Νέα Σελήνη μας επηρεάζει για 4 εβδομάδες, για μια ηλιακή έκλειψη, αυτό ισχύει για 6 μήνες ή και παραπάνω.

Πάντα η επιρροή μιας έκλειψης ξεκινάει άλλωστε και πριν να έρθει η ακριβής στιγμή που σχηματίζεται.
Επηρεάζονται πρωτίστως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού, δηλαδή υδροχόοι, λιοντάρια, ταύροι και σκορπιοί, αλλά και όλοι όσοι έχουν σελήνη, τους άξονες του ωροσκοπίου τους, αλλά και προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα κυρίως των σταθερών, αλλά και όλων των ζωδίων.

Σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή του Ερμή, σε σύνοδο με τα φώτα, που κάνει αυτή την έκλειψη εξαιρετικά επικοινωνιακή και θα οδηγήσει σε νέες ιδέες, νέες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις και νέες μορφές επικοινωνίας, σύμφωνα με το myastro.gr.

Νέες συμφωνίες, ο τρόπος που μετακινούμαστε, η εκπαίδευση μας, η γνώση και οι πληροφορίες που παίρνουμε, όλα αυτά τα θέματα θα μπουν σε καινούργιες βάσεις, ενώ είναι μια πολύ καλή στιγμή για να καταστρώσουμε φρέσκα σχέδια για το μέλλον.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη, που γίνεται στον ζώδιο του υδροχόου και σε αρμονική όψη με τον Ουρανό, κουβαλάει κάπως και το στοιχείο της ελευθερίας και μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας. 

Ενά άλλο ουσιαστικό χαρακτηριστικό της έκλειψης είναι η σύνοδο της με ενα σημαντικό αστεροειδή, το Juno στα ελληνικά Ήρα. Το Juno στην αστρολογία συνδέεται με τον γάμο, την εγκυμοσύνη την αληθινή αγάπη και τη δέσμευση.

Μέσα σε ολη την επικοινωνιακή αυτή τάση που θα δώσει, θα έχουμε επομένως και πολλές συζητήσεις για γάμο ή για την εξέλιξη της σχέσης, σε όσους ο χάρτης επηρεάζεται.

Το εξάγωνο με τον ουρανό από τον κριό, θα χρωματίσει τις συζητήσεις μας, αλλά και τη συμπεριφορά μας, για το επόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας την επικοινωνία μας πιο ανοιχτόμυαλη, πρωτοποριακή και σε κάποιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα εκκεντρική. Καποιες φορές μάλιστα μπορεί και να επαναστατήσουμε θέλοντας να προβάλουμε τη θέση μας και το δίκιο μας προς τα έξω!

 Η σωστή όμως διαχείρηση αυτής της όψης, μπορεί να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές και να δώσει το περιθώριο για προσωπική ελευθερία σε πολλούς από εμάς, κυρίως μέσα από την άνεση των επιλογών, αφού θα μας δώσει τη δυνατότητα να πούμε την αλήθεια μας, ανοιχτά και με θάρρος.

Οι αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή μας, θα οδηγήσουν παράλληλα και σε προσωπική εξέλιξη, αλλά και σε νέους δρόμους για να βρούμε την ευτυχία. Θα δοκιμαστεί σε ένα βαθμό η πίστη μας σε καποια πράγματα που πιστεύουμε και γι’ αυτό θα έχουμε βαθιά την ανάγκη να οδηγηθούμε σε αλλαγές. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και συνετοί στα λόγια και στις κινήσεις μας, ώστε να μην δημιουργήσουμε, με τις αλλαγές που θα κανουμε, ανισορροπία στη ζωή μας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους ιχθύς με τον Κρόνο στον αιγόκερω, που σχηματίζεται κατά την έκλειψη,

συνηγορεί υπέρ των σοβαρών και σταθερών σχέσεων στη ζωή μας, και μας ζητάει να δώσουμε την αρμόζουσα προσοχή και αξία σε όλες τις σχέσεις της ζωής μας, που έχουν καλή δομή και ποιότητα και να τις ενισχύσουμε. 

Το εξάγωνο του Δια από τον σκορπιό με τον Πλούτωνα στον αιγόκερω, φέρνει επιτυχία μέσα από θετικές αλλαγές.

Δίνει δύναμη και πολλές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη με επαγγελματικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες. Επομένως καλό είναι με αυτή την όψη να εκμεταλλευτούμε τους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά μας και φυσικά να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. 

Τέλος η όψη που θέλει προσοχή, είναι το τετράγωνο του Άρη από τον τοξότη με τον Ποσειδώνα στους ιχθύς, όπου και χρειάζεται αρκετή προσοχή ώστε να μπορέσουμε να έχουμε αντικειμενική κρίση και καθαρό μυαλό στην όποια δυσκολία μας παρουσιαστεί.

Η έκλειψη του Φεβρουαρίου, πραγματικά μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας και να μας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και προσωπική εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ