Ζώδια: Τώρα που τελειώνει η εβδομάδα ας αφεθούμε στον έρωτα με τις προβλέψεις της Άντας Λεούση σύμμαχο μας

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό σας υπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιμεληθείτε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις και την εμφάνισή σας. Ίσως αντιμετωπίσετε από ένα συνεργάτη σας εκτός από το δυναμισμό του και την εχθρότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη στις επιλογές και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι. Για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούρια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. 

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις αφού βγάζοντας το δυναμισμό σας θα προωθήσετε τα σχέδια σας προσπερνώντας αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπως θα έχετε έσοδα θα έχετε και έξοδα, γι’ αυτό κρατήστε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σας σχέδια, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, ευθυγραμμιζόμενοι με τα εξωτερικά γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες αλλά καθοριστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε θα είναι εύκολος στο να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο, αλλά υπάρχει και αγώνας.

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε ότι έφυγε από τον έλεγχό ή την επίβλεψή σας. Εντατικοποιήστε την  κοινωνική σας ζωή και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ