39χρονη μητέρα διδύμων φοράει σφιχτό κορσέ για να κρατάει 45 εκατοστά την μέση της - 23 ώρες το 24ωρο! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει πάνω από 45 κορσέδες στην ντουλάπα της συνολικού κόστους περίπου 2.000 δολάρια...

"H τρέλα δεν πάει στα βουνά" λένε και ίσως έχουν δίκιο. Φτάνει ως την πρώην βετεράνο του Αμερικανικού Ναυτικού, Ντιάνα Ρίνγκο.

Ο λόγος για μια 39χρονη μητέρα 3 παιδιών, η φοράει έναν κορσέ 23 ώρες την ημέρα για να διατηρήσει την 45 εκατοστών μέση της μιας και την... "έχασε όταν γέννησε τα δίδυμα παιδιά της".

 

"Όταν φοράω τον κορσέ μου νιώθω πολύ σέξι. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Πριν δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου γιατί ήμουν χοντρή. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος παραπάνω κιλά αλλά τα δικά μου κιλά δεν κατανέμονταν ωραία στο σώμα μου. Φαινόταν σαν να έχω ένα αντρικό σώμα και δεν μου άρεσε καθόλου" αναφέρει η Ρίνγκο στην Daily Mail.

"Όταν δεν φοράω τον κορσέ μου νιώθω σαν μην φοράω σουτιέν. Νιώθω μια μικρή ανακούφιση, αλλά θέλω να τον ξαναβάλω γιατί τον έχω συνηθίσει πια. Η οικογένειά μου διχάζεται με την επιλογή μου. Κάποιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα πεθάνω. Με ενδιαφέρει η άποψή τους, αλλά στο τέλος της ημέρας εγώ θα πρέπει να ζήσω με τον εαυτό μου και τις επιλογές μου. Οι αποφάσεις που παίρνω είναι αυτές που με κάνουν ευτυχισμένη" προσθέτει η 39χρονη.

"Μπορώ να φάω τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να φάω. Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να φάω πολύ", εξηγεί για την... ευκολία της συνήθεια του κορσέ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ