39χρονη μητέρα φορούσε κορσέ για 23 ώρες την ημέρα για να λεπτύνει την μέση της - "Όταν τον φοράω νιώθω πολύ σέξι"

Η 39χρονη Ντιάνα Ρίνγκο που είναι μητέρα 3 παιδιών και πρώην βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού παραδέχτηκε ότι έχασε τις καμπύλες της όταν γέννησε τα δίδυμα παιδιά της και φοράει έναν κορσέ 23 ώρες την ημέρα για να διατηρήσει την 45 εκατοστών μέση της.

Η 39χρονη Ντιάνα Ρίνγκο είναι παντρεμένη με τον 33χρονο αξιωματικό του Αμερικανικού Ναυτικού Μπρετ Ρίνγκο. Άρχισε να φοράει τον συσφυκτικό κορσέ της πριν από 3 χρόνια όταν γέννησε τα δίδυμα αγόρια της.

Υποστηρίζει ότι ο άντρας της παρά τους αρχικούς του ενδοιασμούς τώρα υποστηρίζει αυτήν της την απόφασης. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν θέλει να μικρύνει και άλλο η μέση της. 


Έχει πάνω από 45 κορσέδες στην ντουλάπα της συνολικού κόστους περίπου 2.000 δολάρια. Αυτοί οι κορσέδες την βοηθάνε να έχει την λεπτή μέση που θέλει. 


«Όταν φοράω τον κορσέ μου νιώθω πολύ σέξι. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου», υποστηρίζει η 39χρονη, σύμφωνα με την Daily Mail.


«Πριν δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου γιατί ήμουν χοντρή. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος παραπάνω κιλά, αλλά τα δικά μου κιλά δεν κατανέμονταν ωραία στο σώμα μου. Φαινόταν σαν να έχω ένα αντρικό σώμα και δεν μου άρεσε καθόλου», εξηγεί. 

Παρά τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία της από την μακροχρόνια χρήση κορσέ η Ντιάνα δεν έχει εμφανίσει κανέναν πρόβλημα μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ