Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει 5 πανέξυπνους τρόπους για να κρύψουμε την τηλεόραση

Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο και σκέψη σχετικά με το πώς να διαμορφώσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας και τελικά η τηλεόραση είναι αυτή που… τραβάει όλα τα βλέμματα.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να την κρύψετε και να την εμφανίζετε μόνο όταν την χρειάζεστε.

Να 5 πανέξυπνοι τρόποι για να το καταφέρετε, σύμφωνα με το spirossoulis.com.


Αγοράστε ένα ντουλάπι τηλεόρασης

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για εξασφαλίσετε πως η τηλεόραση δεν θα πρωταγωνιστεί στο καθιστικό σας είναι να την κρύψετε μέσα σε ένα ντουλάπι. Στο εμπόριο θα βρείτε ντουλάπια σε πολλά σχέδια και χρώματα. Προμηθευτείτε λοιπόν ένα που ταιριάζει στο μέγεθος της τηλεόρασης και την αισθητική σας και κρύψτε την εκεί.

Προμηθευτείτε ένα κρεβάτι με ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Αν είστε εθισμένοι στην τηλεόραση είναι πολύ πιθανόν να την έχετε στο υπνοδωμάτιό σας. Για να μην σας πιάνει πολύτιμο χώρο και να μην επηρεάσει τη διακόσμησή σας προμηθευτείτε ένα κρεβάτι που έχει ειδικό χώρο για τηλεόραση, όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι μοντέρνο, στιλάτο και θα σας βοηθήσει ώστε να μην βρίσκεται η τηλεόραση πάντα σε πρώτο πλάνο.

Κρύψτε την στην ντουλάπα

Ένα άλλο κόλπο για να κρύψετε την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο είναι να βρείτε λίγο χώρο μέσα σε κάποια ήδη διαμορφωμένη ντουλάπα. Φυσικά θα πρέπει να θυσιάσετε πολύτιμο χώρο που αλλιώς θα προοριζόταν για να αποθηκεύσετε τις τσάντες ή τα παπούτσια σας, αλλά αξίζει τον κόπο καθώς θα καταφέρετε να μην κυριαρχεί στο χώρο ένα μεγάλο μαύρο κουτί.

Προμηθευτείτε μία τηλεόραση – καθρέπτη

Μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία καθρεπτών που έχουν ενσωματωμένη τηλεόραση. Όταν η συσκευή είναι ανοιχτή περιβάλλεται από ένα διακοσμητικό πλαίσιο, ενώ όταν είναι κλειστή μοιάζει απλώς με… καθρέπτη και τίποτα δεν μπορεί να προδώσει τι κρύβεται από πίσω!

Τοποθετήστε ένα συρόμενο πλαίσιο

Είναι μια πολύ καλή λύση και ιδιαίτερα χρήσιμη όταν έχετε αρκετά πράγματα να κρύψετε, όπως πολλά καλώδια, DVD, κλπ. Για να το πετύχετε θα πρέπει να τοποθετήσετε την ηλεκτρονική συσκευή μέσα σε μια εσοχή στον τοίχο και να να βάλετε μερικά ντουλάπια ή ράφια για τριγύρω για ακόμα καλύτερο καμουφλάζ. Μπορείτε επίσης να βάλετε και μία βάση με μπράτσο στον τοίχο ώστε να ρυθμίζετε την κλίση της κάθε φορά που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ