Ζώδια: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα - Έρωτας ή λογική για σήμερα;

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αταξίες σας αφού η παρορμητικότητά σας οδηγεί σε καινούριες ερωτικές εμπειρίες και αν αποκαλυφθούν κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες με ορμητικότητα και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και να παλέψετε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Ο φόβος δε σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μπουν καινούριες βάσεις, αλλά και για να συνεχίσει η καλυτέρευση των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον γιατί δε νιώθετε σιγουριά, παρόλο που υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούριες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία, αποφύγετε εκνευρισμούς και φανείτε προνοητικοί για να μείνετε ευχαριστημένοι από την πρόοδό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αλλάξτε ότι δε σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει το σωστό δρόμο για να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας θέματα στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε ένταση.

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ