Υγιεινές σαλάτες κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας- Το Fresh Choice στο Κολωνάκι είναι ακριβώς ότι ψάχνεις

Η σαλάτα ήταν (και είναι ανέκαθεν) εκείνο το πιάτο που ολοκληρώνει το γεύμα.

Και τις περισσότερες φορές είναι το ίδιο το γεύμα, μιας και μία σωστή σαλάτα μπορεί να καλύψει στο έπακρο τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπου. 

Αν γυρίσουμε το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω θα θυμηθούμε το οικογενειακό τραπέζι στρωμένο με όλα τα καλούδια και στη μέση ένα μεγάλο μπολ γεμάτο πρασινάδες από τα χέρια της μαμάς. Περνώντας τα χρόνια, η σαλάτα έγινε το αναπόσπαστο κομμάτι των γευμάτων μας και οι χιλιάδες παραλλαγές μας έκαναν να μετατρέψουμε τη σαλάτα από ένα συνοδευτικό στο ίδιο μας το φαγητό.

Ένα καινούριο μαγαζί στο Κολωνάκι, το Fresh Choice έφερε στην Αθήνα κάτι που ομολογουμένως έλειπε. Ένα σαλατάδικο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνα του εξωτερικού και που με δεκάδες επιλογές μας ιντριγκάρει να γίνουμε οι μεγαλύτεροι salad lovers!
Σαλάτες με ζυμαρικά, σολομό, κοτόπουλο ή φιλετάκια μοσχαρίσια,  γαρίδες και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας μπορείτε να βρείτε στο Κολωνάκι. Και αν συγκρίνουμε την ποιότητα με τις τιμές, τότε κερδισμένοι βγαίνουν σίγουρα οι πελάτες.

Όσοι δουλεύουν σε γραφείο θα δώσουν ένα… point παραπάνω στις σαλάτες σαν γεύμα στο lunch break. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια εργασία που απαιτεί πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή και… εγκεφαλική επαγρύπνηση.
Είναι προτιμότερο στο break να φάμε μία σαλάτα που θα περιέχει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε (ενέργεια, θρεπτικά στοιχεία, μέταλλα κλπ) για να χορτάσουμε, αντί να αναλωθούμε σε κάποιο «βαρύ» φαγητό που θα μας δυσκολέψει και θα μας βαρύνει μέχρι να φύγουμε από τη δουλειά.

Το βρήκαμε : Ιπποκράτους 129-133 και παραγγείλαμε στο 210.36.28.777

Website: www.freshchoice.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ