30 υπέροχες ιδέες για απίστευτο αποκριάτικο μανικιούρ που θα τους εντυπωσιάσει όλους! (ΦΩΤΟ)

Εκτός από την στολή και το μακιγιάζ, σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός πετυχημένου και εντυπωσιακού κουστουμιού αποτελεί και το μανικιούρ.

Αν όμως δεν είστε φαν της μεταμφίεσης και θέλετε απλά να προσθέσετε στην εμφάνιση σας μια παιχνιδιάρικη νότα, ένα αποκριάτικο μανικιούρ είναι ιδανικό για να σας βάλει στο κλίμα του πάρτι μασκέ.

Δεκάδες tutorials για αποκριάτικα μανικιούρ:
Στα βίντεο που ακολουθούν, παρουσιάζεται βήμα βήμα η δημιουργία πολλών διαφορετικών και υπέροχων αποκριάτικων μανικιούρ.

Δείτε τα και επιλέξτε το ιδανικό για την δική σας αποκριάτικη στολή.

Μανικιούρ Wonder Woman:


Μιας και η Wonder Woman είναι μια γυναίκα που πολλές θα ήθελαν να της μοιάσουν έστω και σε έναν φανταστικό κόσμο, οι απόκριες αποτελούν την καταλληλότερη στιγμή για να το πετύχουν.

Νύχια Star Wars:


Αν είστε fan της πασίγνωστης και πολυαγαπημένης σειράς ταινιών, μια αποκριάτικη μεταμφίεση εμπνευσμένη από τους αγαπημένους ήρωες του Star Wars δεν είναι κακή ιδέα.

Minion Nails:


Τα τρελά και χαζoύλικα κίτρινα πλασματάκια που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, μπορούν να αποτελέσουν το αποκριάτικο κουστούμι σας για φέτος. Ολοκληρώστε λοιπόν την εμφάνιση σας με το ιδανικό μανικιούρ ακολουθώντας τα βήματα που θα δείτε στο βίντεο.

Νύχια Pac-Man:

 

Ένα διαχρονικό ηλεκτρονικό παιχνίδι που μεγάλωσε γενιές και γενιές θα μπορούσε να είναι η αποκριάτικη στολή που θα φορέσετε φέτος.

Ντυθείτε λοιπόν μάγισσα, βαμπίρ, γυναίκα αράχνη – μαύρη χήρα, φάντασμα κλπ και βάψτε τα νύχια σας με το αντίστοιχο μανικιούρ, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Για τις πιο θηλυκές στολές όπως η γατούλα, η Cat Woman κλπ υπάρχουν επίσης εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια.

Αν σας αρέσουν οι πιο παιχνιδιάρικες μεταμφιέσεις, δοκιμάστε να ζωγραφίσετε στα νύχια σας κάποιο από τα αγαπημένα σας παιχνίδια, όπως το UNO ή το Pac-Man. Εναλλακτικά ζωγραφίστε τους αγαπημένους σας ήρωες κινουμένων σχεδίων της Disney, τον Winnie the Pooh και την παρέα του, ή τα Minions.

Από τις ενδιαφέρουσες μεταμφιέσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Super ήρωες σαν την Wonder Woman, τον Iron Man κλπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ