Ζώδια: Η Άντα Λεούση μας προτρέπει να... αφεθούμε στο συναίσθημα & τα άστρα σύμμαχος μας!

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η Αστρολόγος - Μελλοντολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις...

ΚΡΙΟΣ: Ίσως στην προσπάθειά σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε τις ακραίες αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα  για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικός σας στόχος είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα. 

ΛΕΩΝ: Διευρύνετε τον κύκλο σας καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Επενδύστε καλύτερα το χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δε θα λείψουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το στενό σας περιβάλλον θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στυλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα.

ΙΧΘΥΣ: Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ