Ελεν Μίρεν: "Οι γυναίκες να καταγράφουν τους «γλοιώδεις άνδρες» με το κινητό"

Οι γυναίκες που υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση από «γλοιώδεις τύπους» θα πρέπει να καταγράφουν κρυφά τις συναντήσεις στα κινητά τους τηλέφωνα, δήλωσε η Αγγλίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν.
 

 Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία ανακηρύχθηκε από τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Dame, για τη μέχρι τώρα προσφορά της, ανέφερε ότι είχε αντιμετωπιστεί από τους άντρες "σαν κομμάτι κρέατος" τις μέρες που ήταν νεότερη στην κινηματογραφική βιομηχανία και εύχεται να είχε ορθώσει το ανάστημά της για τον εαυτό της.

«Είναι το μόνο πράγμα, για το οποίο μετανιώνω. Το να είσαι μεγάλη είναι ωραίο αλλά, πως θα ήθελα να είμαι 18 τώρα με τη δύναμη και το θάρρος να πω «F --- off!» ανέφερε στο περιοδικό Vogue.

«Γιατί οι γυναίκες θεώρησαν ότι δεν πρέπει να πληγώσουν τα συναισθήματα των ανδρών, δεν ξέρω. Όχι μόνον των ανδρών στην κινηματογραφική βιομηχανία, αλλά και των μεθυσμένων ανόητων σε μπαρ. Έχω παρακολουθήσει με χαρά εκείνες τις γυναίκες να υψώνουν ανάστημα και να εναντιώνονται σε αυτούς τους άντρες» τόνισε. 

«Αναρωτιέμαι γιατί περισσότερες γυναίκες δεν καταγράφουν αυτούς τους "γλοιώδεις τύπους" στα iPhones τους. Βάλτε το τηλέφωνο στην τσέπη σας, πατήστε record και πιάστε τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ