Αιδοιοπλαστική: Πως τα χείλη του γυναικείου κόλπου ομορφαίνουν ανάλογα με τις επιθυμίες σας

Ολοένα και περισσότερες κυρίες επιλέγουν να βελτιώσουν την εμφάνισης των γεννητικών τους οργάνων στη φημισμένη για την... ομορφιά Βραζιλία.

Μαζική αύξηση της ζήτησης για αιδοιοπλαστική παρατηρούν οι πλαστικοί χειρουργοί στη Λατινική Αμερική.

Ειδικότερα, ο αριθμός των γυναικώνπου έχουν προχωρήσει σε επέμβαση τέτοιου είδους αυξήθηκε κατά 80% σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής 

"Οι Λατίνες γυναίκες ζουν σε μία ανδροκρατούμενη κουλτούρα. Ο άνδρας είναι αυτός που εξουσιάζει στο γραφείο, στο σπίτι, στη σεξουαλική ζωή. Τώρα ως γυναίκες, ηγούμαστε στο σπίτι και στις δουλειές και θέλουμε να ηγηθούμε και στη σεξουαλική μας ζωή», δήλωσε η Κολομβιανή πλαστική χειρούργος Λίνα Τριάνα στο Reuters

"Η αιδοιοπλαστική ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970, με επανορθωτική χειρουργική για να απομακρυνθεί ο περίσσιος ιστός από τα μικρά χείλη στον κόλπο, ο οποίος θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και της σωματικής δραστηριότητας" αναφέρει η Τριάνα. Οι τεχνικές βελτιώθηκαν και η ζήτηση αυξήθηκε κατά 45% παγκόσμια από το 2015 έως το 2016, καθιστώνταςτην ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αισθητική χειρουργική.

Η δημοτικότητα χειρουργικών επεμβάσεων στα γεννητικά όργανα ενισχύθηκε από διασημότητες όπως αναφέρει το Reuters, συμπεριλαμβανομένης της Κλόε Καρντάσιαν, η οποία δήλωσε ότι η επέμβαση με λέιζερ για τη σύσφιξη του κόλπου ήταν ένα καυτό θέμα συζήτησης για τις αδελφές της Κίμ και Κόρτνεϊ μετά τον τοκετό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ