Η Κέιτ Μίντλετον στην πιο βασιλική της εμφάνιση - Στην παγωμένη Νορβηγία ως Ελληνίδα Θεά

H Kέιτ Μίντλετον έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μαζί με τον σύζυγο της πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Σκανδιναβία.

Μετά τον φόρο τιμής στη δημόσια εικόνα της Νταϊάνα και την "πολύ λαμπερή για το πρωτόκολλο" σύμφωνα με κάποια βρετανικά εμφάνιση της με τις δύο δημιουργίες του οίκου Erdem στη Σουηδία η Μίντλετον προχώρησε ακόμη παραπέρα στη γλώσσα του στιλ φορώντας μια σχεδόν αρχαιοελληνική δημιουργία.


Στη Νορβηγία η Μίντλετον εμφανίστηκε με δημιουργία του οίκου Alexander McQueen θυμίζοντας "Θεά της Αρχαίας Ελλάδας" στο Vanity Fair που την αποθεώνει για το προσεκτικά κλασικό και κομψό λεξιλόγιο μόδας που καθιερώνει στην περιοδεία της πριν γίνει μητέρα στο τρίτο της παιδί.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ ταξίδεψαν αεροπορικώς στη Νορβηγία, τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας τους σε χώρες της Σκανδιναβίας, και μόλις το αεροσκάφος τους προσγειώθηκε, οι οικοδεσπότες τους είχαν απλώσει προς τιμή τους ένα κόκκινο χαλί, το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το λευκό χιόνι που είχε καλύψει το έδαφος.

Τον δεύτερο τη τάξει διάδοχο του βρετανικού θρόνου και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Gardermoen του Όσλο ο διάδοχος του νορβηγικού στέμματος Χάακον και η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ.

Κατόπιν συναντήθηκαν με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, οι οποίοι κρατούσαν βρετανικές σημαίες για να τους καλωσορίσουν.


Στην αρχή της διήμερης επίσκεψής τους στη Νορβηγία, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, που περιμένουν τον Απρίλιο το τρίτο τους παιδί, περιηγήθηκαν σε ένα παιδικό πάρκο γλυπτών και αναμένεται να επισκεφθούν το μουσείο του σκι, που είναι αφιερωμένο στο εθνικό άθλημα της χώρας, αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ