Κρις Ξενοφώντος: Ένας Έλληνας στο τιμόνι των Warwick Hotels & Resorts- Μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Warwick Hotels & Resorts, βρίσκονται στα κεντρικότερα σημεία στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου

Ο κυπριακής καταγωγής Κρις Ξενοφώντος, (Chris Xenofontos), είναι ο νέος Global Account Director για το Ην. Βασίλειο στα Warwick Hotels & Resorts του Λονδίνου όπως αναφέρει το Hospitality Net

Ο Κρις Ξενοφώντος,  εντάχθηκε στην Warwick Hotels & Resorts τον Ιανουάριο του 2018 ύστερα από μεταγραφή  από την αλυσίδα Movenpick Hotels & Resorts όπου ήταν Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων τα τελευταία 9 χρόνια.

Φώτο: Chris Xenofontos - Facebook

Στόχος του στα Warwick Hotels θα είναι να αναπτύξει και να αυξήσει τις ευκαιρίες στους κλάδους MICE και εταιρικών ταξιδίων εντός του Ην. Βασιλείου.

Φώτο: Chris Xenofontos - Facebook

Η Warwick Hotels and Resorts ιδρύθηκε το 1980 και αντιπροσωπεύει μια σειρά διακεκριμένων πολυτελών ξενοδοχείων και resort, γνωστών για την ποιότητα υπηρεσιών τους σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 55 ξενοδοχεία την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική.

Φώτο: Chris Xenofontos - Facebook

Η Warwick Hotels & resorts είναι γνωστή ακόμα για ξενοδοχεία σε κεντρικές τοποθεσίες μεγάλων πόλεων. Στο Παρίσι το ξενοδοχείο της αλυσίδας βρίσκεται στο Champs Elysees στο Λονδίνο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Harrods και στη Νέα Υόρκη βρίσκεται στη διάσημη 6η λεωφόρο.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 31/1/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ