Ο νέος κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος "προδίδει" το ψυχολογικό suppοrt του παλιού Γιάννη Λουκάκου! "Είχε πάρει το αεροπλάνο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την παρουσία και την εύστοχη κριτική του έχει κατορθώσει να κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στην πρωινή εκπομπή του STAR βρέθηκε καλεσμένος ο νέος κριτής του κορυφαίου ριάλιτι μαγειρικής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο γνωστός σεφ μίλησε μέσα σε όλα για την εμπειρία στο εστιατόριο του Gordon Ramsay αλλά και την φιλία του με τον παλαιότερο κριτή του MasterChef, Γιάννη Λουκάκο.

"Μου άρεσε πολύ η μαγειρική και ήθελα να πάω στο Λονδίνο για να δω γιατί εκεί είναι καλύτεροι από εμάς. Μόλις είχα φύγει από τον Λουκάκο και τον είχα πάρει και του είχα πει ότι δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα. Ο Γιάννης είχε πάρει το αεροπλάνο, είχε έρθει να κάνει ψυχολογικό support και μου λέει "κάτσε, είναι νωρίς για να φύγεις ακόμα". Οι κουζίνες στο Λονδίνο είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, δεν είναι όπως στις άλλες χώρες, είναι λίγο σκληρές, αλλά πηγαίνεις για έναν σκοπό αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας να ταλαιπωρηθείς. Για να πας πρέπει να σου αρέσει πολύ η μαγειρική" ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Τον φοβήθηκα τον Gordon Ramsay όταν τον είδα, προφανώς. Όταν πηγαίνεις σε κάποιο μαγαζί να δουλέψεις, πηγαίνεις για να πάρεις γνώση, το γύρω γύρω δεν σε απασχολεί. Αν είσαι προσηλωμένος εκεί είναι λίγο πιο εύκολο" πρόσθεσε ο σεφ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ