15 υπέροχες μοδάτες προτάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Ποια είναι λοιπόν τα σχήματα νυχιών που θα κυριαρχήσουν; Ποιες αποχρώσεις θα φορεθούν περισσότερο φέτος και ποια σχέδια θα απογειώσουν το απλό σας μανικιούρ;

Η λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που ακολουθεί θα σας λύσει όλες τις απορίες. Πάρτε λοιπόν ιδέες για εντυπωσιακά, απλά και εύκολα μανικιούρ ιδανικά για κάθε περίσταση, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Σχήματα νυχιών:
Πέρα από τα χρώματα και τα σχέδια που θα αποτελέσουν κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, μεγάλη σημασία έχουν και τα σχήματα νυχιών. Μπορεί σε κάθε γυναίκα ανάλογα με τις συνήθειες της και γενικότερα την όψη των χεριών της να ταιριάζει κάποιο συγκεκριμένο σχήμα νυχιών, ωστόσο στη μόδα πάντα υπάρχουν κάποια trends που ξεχωρίζουν ακόμη και σε αυτόν τον τομέα. Ποια είναι λοιπόν τα σχήματα που θα κάνουν φέτος αισθητή την παρουσία τους;

Κοντά νύχια


Πολλοί από τους διάσημους nail artists θέλησαν φέτος να παραβλέψουν τα περίεργα και μη πρακτικά σχήματα νυχιών και να παρουσιάσουν ένα πιο ευκολοφόρετο στυλ. Ο λόγος για τα κοντά νύχια που μπορούν να δείχνουν εξίσου όμορφα. Πρόκειται για ένα σχήμα νυχιών πρακτικό με μεγάλη αντοχή που δεν σπάει και δεν χαλάει εύκολα το χρώμα.

Μακριά οβάλ νύχια


Για τις γυναίκες βέβαια που λατρεύουν τα μακριά νύχια και δεν μπορούν χωρίς αυτά, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 θα φορεθεί το μακρύ οβάλ σχήμα. Το σχήμα αυτό έχει μεγαλύτερη αντοχή από το τετράγωνο και έτσι μπορεί να σταθεί ως μακρύ πολύ πιο εύκολα.

Νύχια στιλέτο


Αν πάλι είστε από τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να δημιουργούν εντυπώσεις, τα νύχια στιλέτο παραμένουν στην κορυφή των τάσεων. Παρά το μη πρακτικό τους σχήμα, το οποίο είναι εύθραυστο και δεν βολεύει όσες χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια τους, τα μακριά μυτερά νύχια θα παραμείνουν στα top trends της εποχής.

Κορυφαίες αποχρώσεις βερνικιών για Άνοιξη και Καλοκαίρι:
Μεγάλη σημασία στην επιλογή του τέλειου μανικιούρ με βάση τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 έχουν και τα χρώματα μανό που θα φορεθούν αυτή την περίοδο. Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν στις αποχρώσεις και τις υφές που αξίζει να επενδύσετε για το ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό μανικιούρ σας.

Κλασσικά κόκκινα νύχια


Τα κόκκινα νύχια είναι ένας all time classic χρωματισμός που λατρεύουν οι γυναίκες. Είναι σαγηνευτικά, κομψά και τονίζουν με υπέροχο τρόπο ένα σύνολο. Είναι ιδανικά για κάθε σας εμφάνιση, αρκεί να βρείτε τον ιδανικό τόνο για την δική σας επιδερμίδα. Αυτή δηλαδή την απόχρωση του κόκκινου που θα κολακεύσει τα νύχια σας και θα ταιριάξει πιο καλά με το χρώμα του δέρματος σας.

Φορέστε το κόκκινο μανό σκέτο ή συνδυάστε το με άλλες αποχρώσεις όπως ροζ, χρυσό, ασημί, μπλε κλπ και δημιουργήστε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια σας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα κόκκινα μανικιούρ είναι εξίσου όμορφα με γυαλιστερό, όσο και με ματ φινίρισμα.

Ματ ροζ μανικιούρ


Τα ροζ νύχια που αποτελούν την girly και θηλυκή επιλογή πολλών γυναικών θα φορεθούν φέτος με ματ φινίρισμα. Επιλέξτε λοιπόν μια baby pink απόχρωση και ολοκληρώστε το μονόχρωμο ή με σχέδιο μανικιούρ σας με ένα matte top coat. Αν μάλιστα επιλέξετε να διατηρήσετε τα νύχια σας κοντά με στρογγυλεμένες άκρες, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ φυσικό.

Νύχια στο χρώμα της θάλασσας


Παρά το γεγονός πως οι φυσικές και θερμές αποχρώσεις αποτελούν κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, το μπλε στα χρώματα της θάλασσας (ocean blue) θα είναι εξίσου must για την εποχή. Ορισμένα πιο φωτεινά και άλλα πιο σκούρα βερνίκια νυχιών σε μπλε αποχρώσεις κυριάρχησαν στις πασαρέλες, τόσο σε μονόχρωμα σχέδια, όσο και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα. Το navy, το electric και το μπλε του ουρανού είναι μόνο μερικοί από τους χρωματισμούς που επέλεξαν οι οίκοι μόδας.

Μαύρα νύχια


Τα μαύρα νύχια που ήταν μια από τις κορυφαίες τάσεις της προηγούμενης σεζόν παραμένουν στην κορυφή και για την Άνοιξη / Καλοκαίρι. Δοκιμάστε τα λοιπόν σε γυαλιστερή ή ματ υφή και δημιουργήστε εκπληκτικά μονόχρωμα, ασπρόμαυρα ή και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Έντονα ματ βερνίκια νυχιών


Πορτοκαλί, ροζ, φούξια, κίτρινα και άλλα έντονα – neon χρώματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους με ματ φινίρισμα στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Χρωματίζοντας τα ιδιαίτερα νύχια στιλέτο, οι διάσημοι οίκοι θέλησαν να τους δώσουν ένα εκπληκτικό και όμορφο αποτέλεσμα που απογείωσε τις εμφανίσεις των μοντέλων. Σκέτα, σε συνδυασμό με φλοράλ σχέδια ή χρησιμοποιώντας δυο αποχρώσεις, τα μανικιούρ της πασαρέλας δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Μανικιούρ με glitter μανό


Για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών με glitter σε όποια απόχρωση επιθυμείτε. Θα δώσει λάμψη και μια glamorous μορφή στα νύχια, ολοκληρώνοντας το απλό, επίσημο ή βραδινό σας ντύσιμο με τον καλύτερο τρόπο. Βάψτε όλα τα νύχια, μέρος αυτών ή μόνο ένα εξ αυτών και δημιουργήστε εκπληκτικά nail art σχέδια. Αν τώρα το απλό μανό με χρυσόσκονη δεν σας αρκεί, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα Chunky nail polish με μεγαλύτερες μεταλλικές νιφάδες.

Μεταλλικά opaque βερνίκια


Όπως και στην προηγούμενη σεζόν, οι opaque αποχρώσεις στα νύχια θα αποτελέσουν κορυφαία τάση για την εποχή. Αποχρώσεις του χρυσού, ροζ χρυσού, μωβ μεταλλικού κλπ που διαθέτουν μια φυσική θαμπή όψη στολίζουν τα νύχια με υπέροχο τρόπο. Δημιουργήστε λοιπόν μανικιούρ μονόχρωμα ή με σχέδια, χρησιμοποιώντας opaque μεταλλικά βερνίκια νυχιών και εντυπωσιάστε.

Neon nails


Τα έντονα neon nails δεν θα τα δούμε αποκλειστικά και μόνο σε ματ υφή αυτή την περίοδο. Θα έχουν γενικότερα την τιμητική τους σαν χρώματα, κάνοντας το μανικιούρ άκρως εντυπωσιακό και φωτεινό. Συνδυάστε τα με τα αντίστοιχα αξεσουάρ και κάντε εκθαμβωτικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Σχέδια στα νύχια για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018:
Έχοντας δει ποια σχέδια νυχιών και ποιες αποχρώσεις βερνικιών θα αποτελέσουν τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, ήρθε η ώρα να δούμε τα σχέδια που θα ολοκληρώσουν το εντυπωσιακό και μοδάτο μανικιούρ μας.

Negative space μανικιούρ


Τα negative space nails κάνουν δυναμικό come back αυτή τη σεζόν. Νύχια βαμμένα με χρώμα που όμως διαθέτουν μεγάλα ή μικρά άβαφα σημεία, τα οποία μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα. Οι γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα αποτελούν τις πιο συνηθισμένες negative space δημιουργίες.

Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση να αφήσετε εντελώς άβαφο ένα ή περισσότερα νύχια. Δοκιμάστε το και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Nude νύχια με μαύρες γραμμές


Επιφάνειες νυχιών άβαφες ή βαμμένες με κάποια nude απόχρωση στολίζονται από μαύρες γραμμές. Οι λεπτές αυτές ευθείες μπορούν να είναι παράλληλες, διαγώνιες ή κάθετες. Εναλλακτικά, μπορούν να ακολουθούν την γραμμή της βάσης του νυχιού.

Nail Art με χρωματιστές γραμμές


Μπορεί οι μαύρες γραμμές σε nude βάση να αποτέλεσαν μία από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, ωστόσο εμφανίστηκαν επίσης πολύχρωμες γραμμές σε αποχρώσεις του πράσινου, του κόκκινου, του μπλε κλπ. Οι ευθείες αυτές διακόσμησαν τόσο τα κοντά, όσο και τα μακριά νύχια, κάνοντας τα να δείχνουν άκρως εντυπωσιακά.

Ενδιαφέρουσα επιλογή για την συγκεκριμένη τάση αποτελεί και η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ με την χρωματιστή γραμμή.

Μανικιούρ με δυο τόνους παστέλ χρωματισμών


Η απλότητα ενός παστέλ μανικιούρ δεν πρέπει να υποτιμάται. Οι χρωματισμοί αυτοί είναι υπέροχοι, απαλοί και αν συνδυαστούν μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά σχέδια στα νύχια. Είναι ιδανικοί για κάθε ώρα και στιγμή. Αν μάλιστα επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα ombre nails με κάποια παστέλ απόχρωση και λευκό, μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν πιο μακριά. Αυτό συμβαίνει διότι το λευκό βερνίκι τείνει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου μάκρους στα νύχια.

Polka Dots nail art – Πουά μανικιούρ


Τα πουά μανικιούρ θα αποτελέσουν και πάλι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Δοκιμάστε λοιπόν να στολίσετε το μανικιούρ σας με μικρές βούλες, μεγάλες ή συνδυασμό και των δυο μεγεθών δημιουργώντας όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Επιλέξτε απλά τις αποχρώσεις βερνικιών που σας αρέσουν και συνδυάστε τις. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστείτε ένα ειδικό εργαλείο μανικιούρ για τελείες, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνη σας.

Ανοιξιάτικα φλοράλ μανικιούρ


Άνοιξη και λουλούδια είναι δυο λέξεις που έχουν ισχυρούς δεσμούς. Δεν γίνεται να υπάρξει ανοιξιάτικο τοπίο χωρίς να ανθίσει η γη. Επομένως, δεν θα μπορούσε το φλοράλ να μην αποτελεί ένα από τα κορυφαία nail trend. Επιλέξτε όποιο χρώμα θέλετε ως βάση για το μανικιούρ σας και σχεδιάστε πάνω του τα αγαπημένα σας λουλούδια. Οι μαργαρίτες, οι τουλίπες και τα τριαντάφυλλα είναι τα πιο συνηθισμένα σχέδια που θα δει κανείς σε ένα floral σχέδιο νυχιών.

Αν η ζωγραφική δεν είναι το δυνατό σας σημείο, εντούτοις θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο μανικιούρ με λουλούδια, δοκιμάστε τα αυτοκόλλητα νυχιών που κυκλοφορούν. Διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά σχέδια άνθεων που μπορούν να διακοσμήσουν τα νύχια σας με μια κίνηση.

3D κοσμήματα στα νύχια


Πέρα από τα glitter νύχια, μια ακόμη υπέροχη ιδέα για εντυπωσιακά και αστραφτερά μανικιούρ είναι τα 3D κοσμήματα. Στολίστε λοιπόν τα νύχια σας με στρας, swarovski, πέρλες και μεταλλικές λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε τα τρισδιάστατα αυτά διακοσμητικά στοιχεία για να δημιουργήσετε όποιο σχέδιο θέλετε ή για να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ