Χοντρούλης μπαμπάς 3 παιδιών χάνει κιλά γυμνάζεται γίνεται αγνώριστος & βγάζει σέξι φώτο (ΦΩΤΟ)

Δεν τον αναγνώριζε ούτε η οικογένεια του!

Ο 39χρονος  Jeremiah Peterson  από την Μοντάνα αποφάσισε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του και τα κατάφερε! Προκειμένου να γίνει καλύτερος σύζυγος και πατέρας ο έμπορος αντικών, αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά που τον βαραίναν για να μπορεί να περνά περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του.

Σε μόλις έξι μήνες η αποφασιστικότητα του, η προσήλωση με την οποία ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής και η γυμναστική έφεραν θεαματικά αποτελέσματα, τόσο που ούτε η ίδια η οικογένεια του δεν τον αναγνώριζε.

Τον περασμένο Αύγουστο είχε πάει μια εκδρομή στο βουνό με τα παδιά του. "Αντί να θυμάμαι τις όμορφες στιγμές μας, θυμόμουν τον εαυτό μου να λαχανιάζει και να σταματάει κάθε λίγο την πεζοπορία, με τα παιδιά μου που είναι 9 και 6 ετών", εξομολογείται ο ίδιος σύμφωνα με το Bored Panda.

Συνδυάζοντας την  αυστηρή διατροφή της Keto Diet και εντατική τακτική άσκηση, ο Jeremiah ξεκίνησε την θεαματική αλλαγή του. Για έξι μήνες έκανε δύο ώρες πεζοπορία και μία ώρα γυμναστική καθημερινά.

Στο τέλος κατάφερε να χάσει 82 ολόκληρα κιλά και να γίνει αγνώριστος. "Μη φοβάστε να το κάνετε αυτό. Σκεφτείτε τον εαυτό σας και το λίπος και αποφασίστε ποιος θα νικήσει", συμβουλεύει τους φίλους του στα Social Media, ο πανευτυχής για την νέα του εμφάνιση μπαμπάς.

Ο ίδιος σημειώνει πως η μεταμόρφωση αυτή άλλαξε τη ζωή του και είχε πολύ θετικές επιδράσεις στην υγεία του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ