Ζώδια: "Προσδεθείτε" και δείτε τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Άντα Λεούση στο oroskopos.gr, μας δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ:

Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. 

  

ΤΑΥΡΟΣ:

Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει. Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τη σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας.

 

ΛΕΩΝ:

Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

 

ΖΥΓΟΣ:

Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δε θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ότι σας κουράζει. Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς.

 

ΙΧΘΥΣ:

Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ