Απίστευτο story: Ιδιοκτήτης σκύλου τον έβαψε μοβ & εκείνο παραλίγο να πεθάνει

Αυτός ο μικρός σκύλος αφέθηκε στην τύχη του να παλεύει για την ζωή του, όταν ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης του τον έβαψε με μια μοβ βαφή μαλλιών.

Η Βάιολετ μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων όπου 3 μήνες αργότερα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει. Οι κτηνίατροι υποστηρίζουν ότι η Βάιολετ υπέφερε από σοβαρά χημικά εγκαύματα εξαιτίας της βαφής και παραλίγο να μείνει τυφλή.


Σε μια ανάρτησή της στο Facebook
η ομάδα  Pinellas County Animal Services περιγράφει την τραυματική εμπειρία του σκύλου ως «μια ιστορία προσοχής, τρομερού πόνου και απίστευτης αγάπης και δύναμης.» 


«Τα μάτια της Βάιολετ ήταν πρησμένα και τα εγκαύματα της εμφανή.
Ήταν λυπημένη και αδιάφορη. Της δώσαμε υγρά, φάρμακα και την πλύναμε όσο πιο απαλά γινόταν για να βγάλουμε την χημική μπογιά από πάνω της», ανέφερε η ανάρτηση. Τρεις μήνες αργότερα και μετά από πολλά φάρμακα, πόνο, αντιβιοκτικά, θεραπείες, άγρυπνες νύχτες και μεγάλη ανησυχία οι κτηνίατροι βρήκαν την χρυσή τομή, όπως αναφέρει η Daily Mail.


Η Βάιολετ μας έδειχνε τι να κάνουμε. Στην αρχή με χαμηλούς ήχους που δεν ήταν καν γάβγισμα και στην πορεία βρήκε την φωνή της. Άρχισε να περπατάει και να τριγυρίζει στα διάφορα γραφεία. Φυσικά, ένας κτηνίατρος ήταν πάντα στο πλευρό της», αναφέρει η ανάρτηση. «Ακόμα ανησυχούμε για αυτή.

Μήπως η τύφλωσή της είναι μόνιμη. Μήπως δημιουργεί κάποια φλεγμονή; Θα ξαναβγεί το τρίχωμά της; Ωστόσο, όταν βγάλαμε τους τελευταίους επιδέσμους είδαμε ότι ήταν καλά και εξακολουθούσε να έχει την δική της μοναδική ομορφιά», συνεχίζει η ανάρτηση.

«Σε εμάς τους ανθρώπους αρέσει να βάφουμε και να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας. Αλλά σας παρακαλούμε την χρησιμοποιείτε βαφές που προορίζονται για ανθρώπους στα κατοικίδιά σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι οι χημικές βαφές είναι πολύ επικίνδυνες για τα ζώα. 

Ευτυχώς, τα καλά νέα είναι ότι η Βάιολετ έχει βρει έναν καινούργιο «μπαμπά» και μπορεί πλέον να αναρρώσει πλήρως και να είναι ευτυχισμένη και υγιής με την καινούργια της οικογένεια
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ