Χορεύουμε; Πρεμιέρα απόψε για την πεντάμορφη Ευαγγελία Αραβανή & τα 16 λαμπερά ζευγάρια στο Dancing with the stars!

Απόψε στις 21.00 το κορυφαίο τηλεοπτικό σόου χορού επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με την Ευαγγελία Αραβανή στο τιμόνι της παρουσίασης.

Στον έκτο κύκλο του Dancing with the stars, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00, στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show, ο Σάββας Πούμπουρας θα μεταφέρει στους τηλεθεατές το κλίμα και τις αντιδράσεις από το backstage.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τα 16 χορευτικά ζευγάρια:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ:

Η Πηνελόπη γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις τέχνες και με τη μουσική. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας,  έχει σπουδάσει στο Θέατρο Τέχνης – Κάρολος Κουν και συνέχισε τις σπουδές της στην υποκριτική, παρακολουθώντας σεμινάρια στη Λυδία Κονιόρδου και στον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα» και ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων «Μάγισσες της Σμύρνης,  «Επτά θανάσιμες πεθερές» και «Οι Συμμαθητές». Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά του ANT1 «4XXX4». Πολλές είναι και οι συμμετοχές της στο θεατρικό σανίδι, δυο εκ των οποίων, το  «Σεσουάρ για δολοφόνους» και «Άντρες έτοιμοι για όλα». Φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Γδύστε τη μαμά» του Λευτέρη Γιοβανίδη.

Οι καλλιτεχνικές της δραστηριότητες εκτός από την υποκριτική περιλαμβάνουν και το χώρο της μουσικής. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κιθάρας και είναι μέλος του συγκροτήματος “Mama sings Fire”, έχοντας συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σάκης Ρουβάς.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού. Το 2011 έλαβε μέρος στο σόου “Dancing on Ice” και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Είναι παντρεμένη με τον Φώτη Μπενάρντο και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Λυδία.

ΗΛΙΑΣ ΛΑΔΑΣ:

Διδάσκει και διαγωνίζεται σε Latin και Ballroom χορούς πάνω από 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργάζονταν στην Αμερική όπου έχει βραβευτεί σε πολλούς διαγωνισμούς εκεί όπως, “Emerald Ball in Los Angeles”, “The Embassy Dancesport Championships in Irvin” και συμμετείχε στον παγκόσμιο Διαγωνισμό salsa του ESPN αλλά και στο διαγωνισμό Salsa του Los Angeles. Στο DWTS1, χόρευε με την Ευγενία Μανωλίδου και αποχώρησαν στον ημιτελικό. Στο DWTS2, χόρευε με την Ελεονώρα Μελέτη και αποχώρησαν στο 10ο Live. Στο DWTS5, χόρευε με την Ελισάβετ Σπανού και αποχώρησαν στο 5ο live.

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ:

Η Ευριδίκη γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1987 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Ξεκίνησε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ως ραδιοφωνική παραγωγός, από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με το στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Στην πορεία συνειδητοποίησε ότι αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τελευταία 4 χρόνια διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance.

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας “Rad Polewear” με αθλητικά ρούχα που σχεδιάζει η ίδια και βέβαια έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμμετείχε στο Survivor 3 στον ΣΚΑΙ και ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τη μαγειρική και δηλώνει σπιτόγατος.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:

Ο Παύλος εδώ και 16 χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος χορού, ενώ από το 2005 έως και σήμερα έχει τη δική του σχολή χορού “Dance Legend”. Διαθέτει πτυχία: IDTA Latin Gold,  Zumba certified instructor. Το 2007 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό σόου “So you Think You Can Dance” φτάνοντας μέχρι την τελική πεντάδα των ανδρών. Το 2011 συμμετείχε ως χορευτής και χορογράφος στην ελληνική αποστολή της Eurovision για το Ζεϊμπέκικο του Λούκας . Στο DWTS3, χόρευε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και κατέκτησαν την 1η θέση. Στο DWTS4, χόρευε με την Κλέλια Πανταζή και αποχώρησαν στον ημιτελικό. Στο DWTS5, χόρευε με την Μαρία Ηλιάκη και αποχώρησαν στο 8ο live.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ:

Η Βίκυ γεννήθηκε στη Σπάρτη και στα 13 της χρόνια μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στην Αθήνα όπου συνέχισε το σχολείο, στο οποίο ήταν άριστη μαθήτρια.

Παρά την αντίθετη γνώμη των γονιών της, η Βίκυ ήθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός. Οι πόρτες στον χώρο της υποκριτικής άνοιξαν εύκολα, αφού τελειώνοντας τη δραματική σχολή, το 2012, πήρε αμέσως πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ANT1 «Το Αμάρτημα της Μητρός Μου».

Από τότε έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων τα «Κλεμμένα Όνειρα» και η «Δικαίωση». Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων  «Άνδρες έτοιμοι για όλα», «Πετάει – Πετάει», «Bam Bam» κ.ά. Αγαπάει να φροντίζει τον εαυτό της και τη φυσική της κατάσταση. Αυτό ήταν που την οδήγησε να  πάρει πτυχίο Pilates και Tae Bo.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ:

O Γιώργος χορεύει σε αγώνες από τα 6 του. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Athens Dance Sport Open από το 2009 έως το 2017 και την πρώτη θέση στο Διεθνές Κύπελλο αθλητικού χορού «Ακρόπολις» τις χρονιές 2005 και 2007. Το 2006 πήρε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ε.Χ.Ο.Ε. στην κατηγορία Latin & Ballroom.  Έχει πάρει την πρώτη θέση στο Athens Dance Xenia 2016 -2017.  Ως χορογράφος – προπονητής, έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες για τις ομάδες του, καθώς μαθητές του έχουν διακριθεί σε κατηγορίες All Ladies, Hip – Hop, αθλητικά ζευγάρια  και one- three – five dance. Στο DWTS4, χόρευε με την Ελένη Χατζίδου και αποχώρησαν στο 4ο Live.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ:

Η Μαρία από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Ξεκίνησε ως αθλήτρια basket στη Γλυφάδα και τυχαία μέσα σε μία μέρα, βρέθηκε να περπατάει  σε πασαρέλες.

Υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα των σχεδιαστών που την εμπιστεύτηκαν είναι ο “Armani”, οι “Dolce & Gabbana”, ο “Versace” και ο “Calvin Klein”.

Την καριέρα της ως μοντέλο την άφησε όταν ήταν στο peak της, σε ηλικία 24 ετών, καθώς έδωσε προτεραιότητα στα δύο της παιδιά, ό,τι  πολυτιμότερο έχει στη ζωή. Το 2003 επανήλθε στη μόδα ως επιχειρηματίας αυτή τη φορά, με τα γνωστά καταστήματα “Ice Cube” που προωθούσαν νέους Έλληνες αλλά και ξένους σχεδιαστές.

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της ομορφιάς με το “Mc Medical Center”, ένα πολυτελές ιατρικό κέντρο ομορφιάς, αμερικανικών προτύπων, στα νότια προάστια. Λατρεύει τη γυμναστική και ασχολείται σε καθημερινή βάση, κυρίως με το γυμναστήριο, το τένις και το spinning! Αγαπά τη latin μουσική αλλά και τα παλιά house!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΑΡΙΔΗΣ:

Χορογράφος, χορευτής και δάσκαλος χορού με εμπειρία εκπαίδευσης στους χορούς Latin International, Salsa, Hip – Hop, Contemporary, Popping και Jazz – modern.  Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς Latin – Ballroom. Έχει σπουδάσει Character, Jazz – Modern, Latin – Ballroom, Contemporary, Hip – Hop και Popping, σε Ρωσία και Αμερική. Είναι η πρώτη του συμμετοχή στο DWTS.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ:

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό, αλλά έχει ρίζες από το νησί της Τήνου και τη Μικρά Ασία. Όταν τελείωσε το λύκειο αποφάσισε να μετακομίσει στη Βοστώνη για να σπουδάσει “TV broadcasting” στο Communication College της Μασαχουσέτης, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, φωνητικής και ορθοφωνίας.

Αφού έμεινε για λίγο στην Νέα Υόρκη, το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Breakfast στα FM”, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί  σε διάφορες σειρές μεταξύ των οποίων «Κρυφά μονοπάτια», “Singles” και “Γητευτής”. Λίγο μετά τις πρώτες της εμφανίσεις και φωτογραφίσεις στα media, της δόθηκε ο χαρακτηρισμός «Ελληνίδα Monica Bellucci».

Έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις με την πιο πρόσφατη συμμετοχή της, στο θεατρικό έργο «Γοργόνες και μάγκες» του Γ. Βάλαρη. Έχει κάνει πέρασμα και από τον κινηματογράφο, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο “Deep end” και στη «Λούφα και απαλλαγή Άι φορ».

Το 2010 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Γιάννη Αιβάζη, με τον οποίο έχουν μία κόρη, την Ισμήνη. Όταν ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, συμμετείχε στο “Dancing with the Stars 3”, η Μαρία ήταν η πιο πιστή και ένθερμη οπαδός του. Τώρα ήρθε η δική της σειρά να χορέψει στους ρυθμούς του DWTS 6.

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ:

O Ηλίας είναι 17 χρόνια αθλητής χορού. Το 2006 έγινε πρωταθλητής Ελλάδος “Five Dance Latin” στην Professional κατηγορία. Έχει και άλλες πρωτιές σε φεστιβάλ χορού.  Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και έχει χορογραφήσει αρκετές παραστάσεις χορού. Έχει πτυχίο αλλά είναι και δάσκαλος I.D.T.A. Στο DWTS1, χόρευε με την Βίκυ Κουλιανού και αποχώρησαν στο 2ο live. Στο DWTS 2, χόρευε με την Αγγελική Ηλιάδη και κατέκτησαν την 3η θέση. Στο DWTS3, χόρευε με την Έλενα Παπαβασιλείου και αποχώρησαν στο 10ο live. Στο DWTS4, Χόρευε με την Κατερίνα Στικούδη κερδίζοντας την 2η θέση.

ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ:

Η Μυριέλλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Σε ηλικία τεσσάρων χρονών άρχισε να ασχολείται με την κολύμβηση. Σε ηλικία 12 ετών κατέκτησε το κύπελλο στη Σύγχρονη Κολύμβηση και έχει παρακολουθήσει μπαλέτο για 14 χρόνια.

Μετά το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2007 μέσα από τη σειρά «Ένας μήνας και κάτι», ενώ την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στη νεανική σειρά «Γ4». «Η Πολυκατοικία» (2008), «Ο Πόλεμος των άστρων» (2010) και «Κλεμμένα όνειρα» ήταν κάποιες ακόμα σειρές που συμμετείχε, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος στο show “Just The 2 Of Us” στο MEGA, ως διαγωνιζόμενη, και με coach τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, κέρδισε την πρωτιά.

Η πορεία της στο θέατρο είναι επίσης αξιοσημείωτη αφού έχει στο βιογραφικό της αρκετές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων η παράσταση «Διαδρομές» και “RENT The Musical”, ενώ πρωταγωνίστησε στο βραβευμένο θεατρικό έργο «Φυλακισμένες».

Εκτός από την υποκριτική, εργάζεται και ως τραγουδίστρια. Παρέα με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και άλλους 4 μουσικούς, δημιούργησαν ένα cover band με το όνομα “Broken Radio”, με medleys από pop-rap 90s-2000s, dance κ.α. Φέτος την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή» όπου υποδύεται τη Μαρίνα Καλογιάννη.

ΤΑΣΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ:

Ο Τάσος είναι δάσκαλος χορού από το 2004.  Διδάσκει και χορογραφεί  Latin (International και American style), Ballroom αλλά και Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς. Έχει λάβει διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος του WDSF καθώς και διεθνώς. Είναι κάτοχος “Associate level οn Latin Dances” του IDTA. Έχει τελειώσει Ψυχολογία στο American College of Greece (DEREE) και έχει κάνει σπουδές στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Είναι η πρώτη εμφάνιση του Τάσου στο DWTS.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ:

Η Χριστίνα τελείωσε το λύκειο στην Ιταλική Σχολή Αθηνών και σπούδασε στο BCA College. Αρχικά ασχολήθηκε με την έντυπη  δημοσιογραφία, ενώ το 1993 άνοιξε μπροστά της η προοπτική της τηλεόρασης. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο  πίσω από τις κάμερες, το έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ενώ η μεταγραφή της στο STAR, το 2002, της χάρισε την πρώτη της καθημερινή εκπομπή, ως παρουσιάστρια, με τίτλο “Super Star”.

Το Σεπτέμβριο του 2011, η Χριστίνα αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών, στο κανάλι της Κηφισιάς καθώς και την παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων Σαββατοκύριακου στο STAR.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 παρουσίασε στο ETV την πρωινή εκπομπή του σταθμού με τίτλο «Με το καλημέρα». Από το Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι το Μάιο του 2017 παρουσίασε στο ίδιο κανάλι τη μεσημεριανή εκπομπή με τίτλο “La Biri Biri”. Τη φετινή σεζόν τη βλέπουμε ως παρουσιάστρια στην εκπομπή «Εμείς στο ETV».

Ήταν κολυμβήτρια στον αθλητικό όμιλο Γλυφάδας, λατρεύει το χορό και επιλέγει τους latin και ευρωπαϊκούς χορούς για να κρατιέται σε φόρμα. Έχει μία κόρη τη Μαρίσα και τώρα είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Θανάση Αδαμόπουλο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο Αλέξανδρος είναι καθηγητής χορού από το 2004. Έχει σπουδάσει Associate Latin, Ballroom Style IDTA και American Latin. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος στη κατηγορία Professional Masterclass το 2013 και το 2017. Στο DWTS1 χόρευε με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και αποχώρησαν στο 6ο live. Στο DWTS5 χόρευε με την Νικολέτα Καρρά και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ:

Η Δωροθέα γεννήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και μεγάλωσε στη Νότια Ιταλία. Όταν μετακόμισαν οικογενειακώς και οριστικά στην Αθήνα, η Δωροθέα ενώ δε μιλούσε ελληνικά, κατάφερε γρήγορα να γίνει η δεύτερή της γλώσσα και μέσα στα επόμενα χρόνια έμαθε γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά. Από παιδί ακόμη είχε εκδηλώσει την κλίση της στον χορό. Τότε που μαθήτευε στα τοπικά χοροδιδασκαλεία είχε ως όνειρο να  γίνει πρίμα μπαλαρίνα στη Σκάλα του Μιλάνου.

Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 16 ετών και λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή αλλά και για να σπουδάσει υποκριτική. Υπήρξε παντρεμένη για δέκα χρόνια με τον Ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ, με τον οποίο απέκτησε και δύο κόρες.

Μετά από μια επιτυχημένη διαμονή στη χώρα μας, και για πολλά χρόνια μούσα των περιοδικών, πρωτοστατώντας στα εξώφυλλα, με αρκετές συμμετοχές σε θέατρο, τηλεόραση και διαφημίσεις, αποφάσισε να φύγει με τις κόρες της για τη Ρώμη. Εκεί πρωταγωνιστεί στην ταινία “Taglionetto”.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ του “Martini” με την πολύ καλή της φίλη Monica Bellucci, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια για τον οίκο  Dolce&Gabbana και πρόσφατα στη διαφημιστική καμπάνια της Lexus. Απογειωτική για την καριέρα της, ήταν η πρόταση για συνεργασία που της έκανε ο Jean Paul Gautier, για ένα φιλανθρωπικό γκαλά την οποία και αποδέχτηκε, Για την ακρίβεια έγινε  η μούσα του, ενσαρκώνοντας στο catwalk την αείμνηστη Έιμι Γουαϊνχάουζ. Τα τελευταία χρόνια  η Δωροθέα έχει επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα!

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΟΡΟΤΣΚΟ:

Ο Vladimir Ξεκίνησε τον χορό σε ηλικία 8 ετών. Οι διακρίσεις του ξεκίνησαν το 1996 όταν κατέκτησε την 5η θέση στο Championship Ουκρανίας. Το 2009 σε διαγωνισμό Ballroom στην Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση ενώ το 2012 στο Chervia Open στην Ιταλία κατέλαβε την 4η θέση. Στον Παγκόσμιο διαγωνισμό του Balckpool πήρε την 26η θέση ανάμεσα σε 200 ζευγάρια. Είναι χορογράφος αλλά και χοροδιδάσκαλος. Στο DWTS4, χόρευε με την Ευαγγελία Αραβανή και αποχώρησαν στο 9ο live. Στο DWTS5, χόρευε αρχικά με την Θάλεια Προκοπίου και αποχώρησαν στο 3ο live και μετά με τη Νίκη Κάρτσωνα με την οποία αποχώρησε στο 10ο live.

ΆΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ:

Η Άννη είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πρωταθλήτρια Ελλάδος στις παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες και γυναίκες και έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό κάτω των 20 με το ανσάμπλ νεανίδων. Επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2003 κατέκτησε την 8η θέση στο στεφάνι – ατομικό. Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, η Άννη συμμετείχε στην εθνική μας ομάδα του ανσάμπλ και κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση!

Είναι Παγκόσμια Πρέσβειρα των Special Olympics από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στη Ρυθμική Γυμναστική. Με δύο γονείς γυμναστές, από μικρή, μαζί με την αδερφή της Κλέλια, αφοσιώθηκαν στη γυμναστική και οι δύο κατάφεραν να γίνουν ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής.

Εκτός από τη ρυθμική μεγάλη της αγάπη είναι η γιόγκα, η λογοτεχνία αλλά και η μουσική. Τον περασμένο Οκτώβριο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της!

ΡΙΧΑΡΝΤ ΣΙΛΑΓΚΙ:

Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1983 στο Κοsice της Σλοβακίας και ζει στη Λάρισα. Ξεκίνησε χορό σε ηλικία 10 ετών. Είναι καθηγητής χορού, Προπονητής αθλητικών ζευγαριών και αγωνιστικών ομάδων, αλλά και χορογράφος. Επίσης είναι κάτοχος Κρατικού Πτυχίου Σλοβακίας «Προπονητής αθλητικού χορού», αλλά και πτυχιούχος IDTA Βallroom & Latin χορών. Έχει δημιουργήσει τη χορευτική ομάδα “Dance Force Team”. Έχει ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Σλοβακίας στο Latin και Ballroom το 2002, 2004, 2007. To 2010 και το 2011 ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος και Κυπελλούχος Ελλάδος για τις χρονιές 2010, 2011 & 20012 (ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΛΑΣΗ LATIN).

Στο DWTS1, χόρευε με τη Ματθίλδη Μαγγίρα και αποχώρησαν στον ημιτελικό. Στο DWTS5, χόρευε με τη Μορφούλα Ντώνα και κατέκτησαν την 1η Θέση!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΛΕΡΤΑΣ:

Ο chef patissier γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1980 και έχει μεγαλώσει στην Κηφισιά.

Με 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, διαθέτει στο βιογραφικό του εξαιρετικές συνεργασίες με βραβευμένα εστιατόρια όπως η «Σπονδή», το “Gaspar” και το “Balthazar”. Καθοριστικός σταθμός στην πορεία του υπήρξε η θητεία του, στα 24 του χρόνια,  στο εστιατόριο «Σπονδή», όπου δούλεψε δίπλα στο φημισμένο Γάλλο chef patissier Gilles Marchal, ο οποίος είναι και το πρότυπό του.

Σήμερα έχει το Criollo, στην Κάτω Κηφισιά. Είναι καθηγητής Ζαχαροπλαστικής στα ΙΕΚ «Ακμή» αλλά παραδίδει και σεμινάρια. Συνεργάζεται με πολλά μαγαζιά ανά την Ελλάδα, ενώ έχει μόνιμη συνεργασία με κορυφαία, παγκόσμια εταιρεία σοκολάτας. Έχει σπουδάσει διαιτολογία αλλά και μαγειρική, δουλεύοντας παράλληλα. Η γνωριμία του με τον Λουκά Ρούλια ήταν αυτή που τον έκανε να τον κερδίσει τελικά η ζαχαροπλαστική.

Τα τατουάζ είναι η ζωή του. Η δεξιά πλευρά του σώματός του είναι αφιερωμένη στη δουλειά του. Έχει τα κορνέ, τη σοκολάτα, τις βανίλιες, την ημερομηνία που ξεκίνησε να δουλεύει ως ζαχαροπλάστης (το 1999), το μίξερ και τη ζυγαριά και η αριστερή στη ζωή του.

Έχει 40… κάτι σκουλαρίκια σε όλο του το σώμα και γύρω στα 55 τατουάζ. Το αγαπημένο του βρίσκεται… πίσω από το αριστερό του αφτί και γράφει “Out Of Order”, για να διακωμωδήσει το γεγονός ότι δεν ακούει από αυτό, εξαιτίας ενός ατυχήματος  που είχε στα 18 του χρόνια και το οποίο στάθηκε αφορμή για τη σχέση του με τη ζαχαροπλαστική.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:

H Φωτεινή διδάσκει επαγγελματικά χορό από τα 14 της χρόνια. Έχει εμπειρία σε Latin, Ballroom, κλασικό μπαλέτο, RnB, Hip Hop και σύγχρονο. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία One Dance το 2007. Εκτός από δασκάλα χορού εργάζεται και στον τομέα marketing και πωλήσεων σε startup εταιρίες. Στο DWTS2, χόρεψε με τον Γιώργο Γερολυμάτο και αποχώρησαν στο 8ο  Live. Στο DWTS4, χόρεψε με τον Θάνο Καληώρα  και αποχώρησαν στο 6ο Live. Στο DWTS 5, χόρεψε με τον Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν στο 2ο live.

 

ΆΝΘΙΜΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ:

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, γιός της ηθοποιού και μοντέλου Εύης Καραγιάννη, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι ηθοποιός και παραγωγός, ταινιών, θεατρικών έργων και music videos παγκοσμίως.

Από την πολύ μικρή του ηλικία είχε δείξει την κλίση του στα καλλιτεχνικά δρώμενα με τη στήριξη του Κώστα Βουτσά. Σπούδασε στη δραματική Σχολή του Σύγχρονου θεάτρου Αθήνας και στο New York College. Έχει συμμετάσχει στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε με τις  τηλεοπτικές σειρές, «Απόσταση αναπνοής» το 2003-2004, «Σχεδόν ποτέ» το 2003-2004, στο MEGA, «Κρυφά μονοπάτια» στον ANT1. Η τηλεοπτική σειρά όμως που απογείωσε την καριέρα του και τον έκανε πολύ γνωστό  και αγαπητό στο ευρύ κοινό, ήταν «Η Μαρία η άσχημη» όπου υποδυόταν τον Αλέξη Μαντά.

Το 2005 συμμετείχε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Οι Σειρήνες του Αιγαίου». Ένα χρόνο μετά πρωταγωνίστησε στην ελληνική κινηματογραφική ταινία “Straight Story”, ενώ το 2008 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης». Παράλληλα έχει δανείσει τη φωνή του στις ταινίες “Smurf΄s” και “Up”.

Το 2010 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική έπειτα από πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “1,001 Ways to Enjoy the Missionary Position” μαζί με την Αmanda Plummer (Pulp fiction, The Hunger games gatching fires). Στη δουλειά του στην Αμερική επικεντρώθηκε κυρίως σε διαφορετικούς ρόλους στον Ανεξάρτητο Αμερικανικό κινηματογράφο. Πρωταγωνίστησε σε πολλές και βραβευμένες μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες όπως το “Brief Star” σε σκηνοθεσία Χουάν Ράμο, το “The Hollywood Percentage”, σε σκηνοθεσία Eddie Romero, το “Dreams” σε σκηνοθεσία Jacob Swanson, “Quiet Land” του Bradley W Ragland, καθώς και στα “94”, “My earl Gray”, “Performance Anxiety”, “Loud and Deep”, “Foreign Relations”.

Το 2011 βρέθηκε στη σκηνή του Stanley Kowalsky, στη θεατρική παραγωγή, “The Street Car named Desire” από τον Tennessee Williams στο L.A Theater για δύο χρονιές. σε σκηνοθεσία Eddie Romero, το “Dreams” σε σκηνοθεσία Jacob Swanson, κ.ά. Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιες καμπάνιες για μεγάλα brands όπως η LEVI΄S.

Μετά από πολλά χρόνια στην Αμερική, το χειμώνα του 2017, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στις θεατρικές παραστάσεις “Dorian Gray”, σε σκηνοθεσία Εμμανουήλ Μανιού στη Θεσσαλονίκη και στο “Dorian Gray Frames”, σε σκηνοθεσία Μαρίας Τσαρούχα στην Αθήνα σε παραγωγές δικές του. Η χρονιά αυτή έκλεισε με τη βράβευση του, ως Έλληνα Καλλιτέχνη με τη μεγαλύτερη παρουσία στο εξωτερικό.

ΤΖΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟΥ:

Διδάσκει 15 χρόνια Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς.  Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος “Professional Latin” (2013 και 2017). Επίσης είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας “International Latin Rising Star” τη χρονιά 2007- 2008. Είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στην Κηφισιά. Έχει βγει 25η σε όλο τον κόσμο στην κατηγορία professional Latin και είναι η πρώτη στην Ελλάδα που κατακτά αυτή τη θέση!

Στο DWTS1, χόρευε με τον Κώστα Σόμμερ και αποχώρησαν στο 4ο live. Στο DWTS2, χόρευε με τον Γιώργο Χρανιώτη και αποχώρησαν στο 3ο live. Στο DWTS5, χόρευε με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και αποχώρησαν στο 9ο live.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ:

Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ στις 10 Οκτωβρίου 1975 και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 7 ετών. Είναι διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης με την Εθνική Ελλάδας.

Σημείο εκκίνησης αυτής της λαμπρής καριέρας στο χώρο του υγρού στίβου αποτέλεσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Το 1997, έγινε η «χρυσή» μεταγραφή στην ομάδα του Ολυμπιακού, όπου παρέμεινε ως το 2002, κατακτώντας σημαντικούς και πολυπόθητους τίτλους. Στη συνέχεια, αποτέλεσε ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Εθνικού.

Έχει συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 (10η θέση), 2004 (4η θέση) και 2008 (7η θέση). Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων το 1995 πήρε με την ομάδα του τη 2η θέση.  Έχει κατακτήσει με τις εκάστοτε ομάδες που συμμετείχε 7 Πρωταθλήματα Ελλάδος (1999, 2000, 2001, 2002, 2005, 2010, 2011) 6 Κύπελλα Ελλάδος (1998, 2001, 2002, 2004, 2005, 2010 & 2011), 1 Κύπελλο πρωταθλητριών (2002) και 1 Σούπερ CupΕυρώπης (2002). Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική το 2003 κατέκτησαν την 4η θέση και το 2005 την 3η θέση. Στο World League το 2004 κατέκτησαν τη 3η θέση, ενώ το 2005 ήταν ο Πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος.

Φέτος είναι προπονητής στην ΑΝΟΓ (Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας) στους παίδες. Έχει φλερτάρει αρκετές φορές με την ψυχαγωγία από διάφορες θέσεις. Το 2010 συμμετείχε στο μουσικό σόου του MEGA “JUST THE 2 OF US”, το 2014 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Τρίχες», με πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο μετρ Τζιοβάνι,  το 2015 ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Λόγω TiVis» με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, ενώ το 2017 πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση “Tres”, από τις «Θεατρικές Σκηνές» για τη Β’ Σκηνή του θεάτρου «Άλµα».

Είναι παντρεμένος 14 χρόνια με το γνωστό φωτομοντέλο Κορίνα Στεργιάδου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

ΕΛΙΝΑ ΠΙΝΗ:

Είναι απόφοιτος του φυτωρίου Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης. Είναι πτυχιούχος Latin, Ballroom American style και είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού (Bossa nova dance studio) . Έχει 10ετή εμπειρία στη διδασκαλία και πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε διάφορες διοργανώσεις στη κατηγορία “Five dance, Rising Stars 2017”, είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Wdc. Είναι η πρώτη της εμφάνιση στο DWTS.

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΗ:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή του. Σπούδαζε ηλεκτρονικός και ζητούσαν κομπάρσους στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για μια μεγάλη περιοδεία, με την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ευαγγελάτου. Και εκεί ακριβώς ξεκίνησαν όλα. Αποφάσισε ότι αυτό θέλει να κάνει στη ζωή του.

Σε ηλικία 20 ετών κατέβηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρο. Και η επιτυχία δεν άργησε να έρθει, αφού αμέσως μετά την αποφοίτησή του από τη Δραματική σχολή του «Εθνικού Θεάτρου» το 1976, βρέθηκε στη σκηνή πρωταγωνιστής και συγκεκριμένα στην παράσταση «Ερωτόκριτος», στο Ηρώδειο. Στη συνέχεια τον πήραν στον θίασό τους για τρεις σεζόν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στο χώρο, υποδυόμενος σημαντικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως «Ο συμβολαιογράφος», η «Λωξάντρα», «Το φως του Αυγερινού» όπου συμπρωταγωνίστησε με την Κοραλία Καράντη και θεατρικές παραστάσεις.

Φέτος τον απολαμβάνουμε στην παράσταση «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» στο Χυτήριο. Επίσης, έχει γράψει το σενάριο σε βιντεοταινίες όπως «ο Δρόμος προς τη Δόξα». Το 2001 έφτιαξε το δικό του χώρο και σχολή, το «Θέατρο της Μεσογείου». Κάποια στιγμή είχε κλείσει για μία εξαετία, σήμερα όμως συνεχίζει τη λειτουργία του και συγκεκριμένα με την παράσταση «Η νεράιδα του Φεγγαριού», με πρωταγωνίστρια την κόρη του, Σάρα.

Σε ηλικία 28 ετών παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Μαίρη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λέοντα και τη Σάρα. Με την οικογένειά του έχουν ανοίξει τον πολυχώρο «Theatrale», ενώ ο ίδιος έχει ιδρύσει τις εκδόσεις «Μονοπάτι», καθώς η συγγραφή είναι η μεγαλύτερή του αγάπη. Οι τίτλοι των βιβλίων του που έχει κυκλοφορήσει, είναι «Αρώματα της πόλης», «Στάλες Έρωτα». Το «Κραυγή της Σιωπής- Σπίθα» και «Κραυγή της Σιωπής- Φλόγα» είναι τα πρώτα δύο έργα της τριλογίας που θα κλείσει με αυτό που γράφει τώρα!

 ΆΝΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ:

Η Άννα είναι κάτοχος 15 διπλωμάτων χορού και ιδρυτικό μέλος του «I.D.T.A. Greek Area». Από το 2009 διδάσκει Zumba ενώ από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι φιναλίστ σε διαγωνισμούς Latin στην επαγγελματική κατηγορία, έχοντας κερδίσει πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Από το 2007 έχει ανοίξει δική της σχολή, την ”Dance Action”. Στο DWTS1, χόρευε με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και αποχώρησε στο 9ο live. Στο DWTS2, Χόρευε με τον  Νάσο Γαλακτερό και αποχώρησε στο 4ο live.  Στο DWTS3, χόρευε με τον Κώστα Κρομμύδα και αποχώρησε στο 6ο live. Στο DWTS4, χόρευε με τον Μιχάλη Μουρούτσο και αποχώρησε στο 10ο live.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ:

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1996 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Ναύπλιο. Μένει με τους γονείς τους στους Αμπελόκηπους και μάλιστα πολλές θαυμάστριες του ξέρουν ακριβώς το σπίτι του.

Ο Βαγγέλης έγινε ευρύτερα γνωστός από το ξεκίνημα της καριέρας του, το 2013,  ως μέλος του επιτυχημένου boy band “Boys Αnd Noise”. Παρά τη σχετικά σύντομη διάρκειά τους, οι “Boys And Noise” κατάφεραν να έχουν τέτοια επιτυχία, ώστε τα μέλη να θεωρήσουν ότι έκαναν τον κύκλο τους ως γκρουπ και καθένας τους ήταν πλέον έτοιμος για σόλο καριέρα. Αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot pop είδωλο της χώρας. Του έχουν αποδώσει τίτλους όπως «ο Justin Bieber» της Ελλάδας ή «μικρός Ρουβάς». Το fan club του αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες κορίτσια που γνωρίζουν μέχρι και τι νούμερο παπούτσι φοράει.

Η ενασχόλησή του με τη μουσική ήταν κάτι που ήρθε από μόνο του. Με πατέρα μουσικό, είχε μουσικά ερεθίσματα από μικρή ηλικία, έγραφε μουσική από μικρός, ήταν πωρωμένος με αυτό και δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κάτι άλλο. Παίζει, κιθάρα , τύμπανα και πιάνο. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία, γιατί θέλει να εμπλέκεται σε όλα τα στάδια παραγωγής της μουσικής του.

Το 2017 κέρδισε δύο βραβεία στα μουσικά βραβεία MAD, «Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Φανατικότερων οπαδών» της χρονιάς και το «Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη». Στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 κυκλοφόρησε  η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Για Σένα Είμαι Εδώ», όπου έχει γράψει και ο ίδιος τη μουσική σε τραγούδια.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ:

Η Νικολέτα ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο από τα 5 έως τα 12 της χρόνια. Από το 2010 είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες “Youth Latin and Ballroom” και “Amateur Ballroom”. Έχει διακρίσεις και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στις κατηγορίες “All ladies adults” ( 18 – 34). Ως χορογράφος – προπονήτρια, τα ζευγάρια και οι ομάδες της έχουν πολλές διακρίσεις σε κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδος. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα οποία δίδαξαν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Natalie Ivachenko,Tonia Kosovich κ.α. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Αθηνών. Στο DWTS4, χόρευε με τον Σάκη Αρσενίου και αποχώρησαν στο 3ο live.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΪΤΗΣ:

Γεννήθηκε στις  9 Ιουνίου 1987 στη Ρόδο. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό ήταν στην ηλικία των 5 ετών. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 1996 σε ηλικία 9 ετών σε άλμα εις ύψος που συνέχισε μέχρι 13 ετών. Στη συνέχεια προσπάθησε στα 110 μέτρα εμπόδια, αλλά διακρίθηκε ΣΤΑ 400 μέτρα εμπόδια. Στα 16 του χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων στα 400 μέτρα εμπόδια, αγώνισμα που συνέχισε για τα δέκα επόμενα χρόνια, έως ότου ήταν 25 ετών και συγκεκριμένα μέχρι τις 20 Ιουνίου 2013, την ημέρα που άλλαξε τη ζωή του. Μέσω μίας σειράς γεγονότων, αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι με δανεική μοτοσικλέτα και είχε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του, αλλά όχι και το πάθος του για τον αθλητισμό. Τρεις μήνες μετά την προσθήκη τεχνητού μέλους έλαβε μέρος σε αγώνες και σήμερα είναι κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ.

Οι διακρίσεις από το 2013 μέχρι το 2016 πολλές και σημαντικές. Το 2015, 4η θέση παγκόσμιο (400μ. Τ44), 5η θέση παγκόσμιο (4×100μ. Τ42-47), 6η θέση παγκόσμιο 2(100μ. Τ44). Το 2016, 3η θέση ευρωπαϊκό  (200μ. Τ44), 4η θέση ευρωπαϊκό 2016 (100μ. Τ44), Κατέχει το ρεκόρ Ευρώπης στα 400μ. Τ44 (50.14 2-7-2016, Αθήνα).

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το καλοκαίρι, αγωνίστηκε σε τέσσερα αγωνίσματα: 100μ., 200μ., 400μ., μήκος, σκυταλοδρομία και έκανε δυο παγκόσμια ρεκόρ. Eίναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος που έχει τρέξει τη διαδρομή στην κατηγορία του, είναι ο πιο γρήγορος αθλητής στον κόσμο στα 400μ. με επίδοση 49,66. Το 2017 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Παραολυμπιονικών στο Λονδίνο στα 400μ., στην κατηγορία Τ44, και ασημένιο στα 200μ.

Βραβεύτηκε ως ο  κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2017 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Ο ίδιος παραλαμβάνοντας το βραβείο του, υποσχέθηκε να συνεχίσει να το κάνει μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

ΚΛΩΝΤΙΑ – ΆΝΝΑ ΣΤΟΓΙΑ:

Ξεκίνησε να χορεύει όταν ήταν 5 ετών κλασικό μπαλέτο. Διδάσκει 16 χρόνια Latin, Ballroom και μοντέρνους χορούς. Έχει χορογραφήσει και συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικά shows. Είναι Πτυχιούχος του IDTA (Ιnternational Dance Teachers Association ) με βαθμό Honors και προτεινόμενη για υποτροφία το 2013. Το 2008 διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Latin, το 2007 στον Διεθνή Διαγωνισμό Latin και Ballroom και το 2010 στο Sofia Open. Έχει δική της σχολή, την “Claudia’s Dance Project”. Τον Ιούλιο του 2017 βραβεύτηκε στην Αγγλία ως μια στους τέσσερις  χορευτές  παγκοσμίως με τις υψηλότερες βαθμολογίες στους Latin χορούς!

Στο DWTS2, χόρευε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και αποχώρησαν στον ημιτελικό. Στο DWTS3, χόρευε με τον Ηλία Βρεττό και κατέκτησαν την 2η θέση. Στο DWTS4, χόρευε με τον Άλεξ Κάβδα και αποχώρησαν στο 8ο live. Στο DWTS5 , χόρευε με τον Θάνο Πετρέλη και αποχώρησαν στο 7ο live.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΡΟΣ:

Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1982 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Η καταγωγή του είναι από Σκιάθο και τη Ζαγορά του Πηλίου. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στα δελτία ειδήσεων. Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του.

Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013. Το 2013 του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων.

Πριν από δύο χρόνια έγινε η πρόταση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το «ναι» στη Φαίη Σκορδά, για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΤΟΥ:

Η Μαρία είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος του διπλώματος χορού διδασκαλίας I.D.T.A. ( Latin), έχει στο ενεργητικό της επαγγελματικό δίπλωμα διδασκαλίας Μοντέρνου Χορού της I.S.T.D και έχει 21 πτυχία από Grade 2 έως επαγγελματικό επίπεδο σε Latin American, Standard Ballroom, Intermediate στο Disco Freestyle και Modern Theatre της I.S.T.D.  Η Μαρία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Rising Stars  (2013), προπονήτρια αθλητών χορού σε Latin – Modern. Έχει συμμετάσχει με guest εμφάνιση στο DWTS5 με τους Boys and Noise. Είναι η πρώτη της εμφάνιση ως χορογράφος στο DWTS.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ