Μπορεί ένα μήλο να γίνει έργο τέχνης και μάλιστα να τρώγεται; - Ναι σε επιδέξια χέρια (ΦΩΤΟ)

Ο δημιουργός τους Cedric Grolet θεωρείται ο καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου

Ο Cedric Crolet, είναι κορυφαίος Γάλλος ζαχαροπλάστης που δημιουργεί κάθε φορά μικρά γλυκά αριστουργήματα.

 

新加坡裱花豆蔻无花果塔 👨🏻‍🍳🇸🇬 #花 #甜点

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

 

Back on January 2 🍏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

Εργάζεται στο ξενοδοχείο  Le Meurice στο Παρίσι και με έντονη δραστηριότητα στα social media, είναι ο πιο επιδραστικός ζαχαροπλάστης αυτή τη στιγμή στον κόσμο, εμπνέοντας μιικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες και απλούς λάτρεις των ωραίων γλυκών.

 

Last day 15th of January 👑 #teatime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

 

#black 👨🏻‍🍳⚫️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

 

#elegance ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

Δεν είναι τυχαίο που φέτος  ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης του κόσμου, κερδίζοντας το βραβείο Valrhona USA award, σε μια λαμπρή τελετή στη Νέα Υόρκη. 

 

Best Pastry Chef of the world 🌎 👨🏻‍🍳 Merci ma team! Sans vous, tout cela serait impossible 💪🏻 #cedricgrolet #newyork #world #pastry #merci

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

Εδώ βλέπετε τη συναρπαστική παρουσίαση ενός μήλου - υπερπαραγωγή ζαχαροπλαστικής.

 

🔪🍎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις

 

#jakarta 🍎🇲🇨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cedric Grolet (@cedricgrolet) στις