Φωτογράφος αφαίρεσε 30 κιλά με Photoshop από τη μέλλουσα νύφη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Της αφαίρεσει με photoshop 30 κιλά κι αυτό το θεωρεί εξευτελιστικό - Οι προκλητικές αναρτήσεις της φωτογράφου

Κάθε μέλλουσα νύφη θέλει στις φωτογραφίες του γάμου και του αρραβώνα της να φαίνεται όμορφη και λαμπερή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο φωτογράφος έχει το δικαίωμα να την παρουσιάζει σαν κάποια άλλη κι αυτό μάλιστα με.... δική του πρωτοβουλία

Όλα ξεκίνησαν όταν η Katie Liepold από το Οχάιο μέσω Facebook, αναζήτησε μια φωτογράφο για τις φωτογραφίες του γάμου της που θα γίνει το Μάιο. Αφού πήρε 20 απαντήσεις ανέθεσε την φωτογράφηση στο γραφείο Tower Photography στη Μεδίνα , που της πρόσφερε για 600 δολάρια ένα πακέτο που περιλαμβάνει και μια φωτογράφηση του αρραβωνιασμένου ζευγαριού πριν το γάμο. Το ζευγάρι όμως, δεν φανταζόταν ότι το "πακέτο" περιελάμβανε και μια... .ταπεινωτική εμπειρία. Στην διάρκεια της φωτογράφησης που ανέλαβε η  Linda Silvestri , όλα πήγαν καλά. "Γελάσαμε, αστειευτήκαμε, είπαμε ιστορίες", είπε η μέλλουσα νύφη.

Όταν όμως πήρε το αποτέλεσμα στα χέρια της, βίωσε μια προσβλητική εμπειρία, σύμφωνα με  το Bored Panda. Η φωτογράφος είχε με Photoshop, αφαιρέσει από την μέλλουσα νύφη και τον αρραβωνιαστικό της 30 κιλά από τον καθένα. Η Katie, που δεν είχε ζητήσει κάτι τέτοιο, ένιωσε ταπεινωμένη. "Ένιωσα ότι οι φωτογραφίες μου ήταν πολύ άσχημες και θέλησε γι' αυτό το λόγο να τις αλλάξει" λέει η ίδια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η φωτογράφος λίγες μέρες αργότερα, αφού άκουσε τις αντιρρήσεις της Katie και του αρραβωνιαστικού της , οι οποίοι πήραν στα χέρια τους κάτι που δεν περίμεναν και δεν ζήτησαν, έκανε μια πολύ προσβλητική ανάρτηση στη σελίδα Northeast Ohio Professional Wedding Professionals στο facebook την οποία στη συνέχεια αφαίρεσε.

Στην ανάρτηση αυτή  αποκαλεί την Katie και τον αρραβωνιαστικό της "αρρωστημένα παχύσαρκο ζευγάρι". Και συνέχιζε: "Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βάλεις στο Pinterest, φωτογραφίες ενός ερωυτευμένου ζευγαριού όταν αυτοί δεν μπορούν να ενώσουν τα κεφάλια τους , από το πάχος".

Η Katie, αρνείται να πληρώσει τη φωτογράφο και ζητά πίσω την προκαταβολή που έδωσε. Η ιστορία προκάλεσε θύελα αντιδράσεων στα Social Media, με τους χρήστες να σημειώνουν ότι αφενός η φωτογράφος δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει photoshop χωρίς την έγκριση του ζευγαριού , αφετέρου είναι απαράδεκτα τα σχόλια που έκανε στο facebook.

 

 



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ