Ariane Labed: Η ηθοποιός & σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου είναι η νέα μούσα του οίκου Chloé

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε εμφάνισή της, χάρης τον πηγαίο δυναμισμό και την ανεξαρτησία που αποπνέει, φαίνεται να είναι το ιδανικό πρόσωπο για τον γαλλικό οίκο Chloé και την εταιρία καλλυντικών Coty Inc.  

Η Λαμπέντ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε χορό και θέατρο πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, για την οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010.

Έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές άλλες γνωστές ταινίες, όπως τα "Before Midnight", "Fidelio", και "L'odyssée d'Alice", "Assassin's Creed" ενώ πιο πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία "The Lobster" του Έλληνα βραβευμένου σκηνοθέτη και συζύγου της, Γιώργου Λάνθιμου, χάρη στην οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015.  

 Η ίδια η Λαμπέντ είπε σε δήλωσή της σχετικά με την καμπάνια της Chloé: «Η γυναίκα αυτής της νέας καμπάνιας είναι ελεύθερο πνεύμα, δυναμική και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ