Θέλεις να κάνεις ότι θέλεις και να βρείς τα κουμπιά του συντρόφου σου - Ιδού το πως!

Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιόμαστε τι έχει αυτή η κατηγορία γυναικών που φαίνεται να μπορούν να κάνουν έναν άντρα ότι θέλουν!

Για να καταλάβουμε όμως καλύτερα την σημασία του συγκεκριμένου άρθρου, ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω, σύμφωνα με το dynamikhgynaika.gr.

Πώς να τον κάνεις ότι θέλεις – Βρες τα κουμπιά του!

Πού βρίσκονται πια αυτά τα κουμπιά και κάποιες από εμάς δεν μπορούμε με τίποτα να τα βρούμε; Αναρωτιέστε; Πραγματικά θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν με κάθε άντρα είχαμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε και τις οδηγίες χρήσης! Σίγουρα το έχετε σκεφτεί πολλές φορές και όσο προσπαθείτε να βρείτε αυτά τα μαγικά κουμπιά που όλοι λένε πως μπορούν να κάνουν θαύματα, χάνετε την ελπίδα σας. Γενικότερα, μπορούμε να πούμε πως κάποιοι άντρες θεωρούνται ανοιχτά βιβλία και κάποιοι προσπαθούν να διατηρήσουν την μυστικοπάθειά τους κρύβοντας άσους στο μανίκι. Έτσι στην πρώτη περίπτωση τα κουμπιά είναι πιο εμφανή άρα και οι γυναίκες πιο τυχερές, ενώ στην δεύτερη περίπτωση χρειάζεται επιμονή και υπομονή από την μεριά μας για να αντιληφθούμε πλήρως τον τρόπο που σκέφτεται και αντιδράει. Φυσικά, δεν είμαστε σε θέση όλες οι γυναίκες να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο. Ας δούμε, όμως, αυτά τα «κουμπιά» που φαίνεται να είναι ίδια και απαράλλαχτα σε κάθε άντρα και είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Πώς να τον κάνεις ότι θέλεις

Κουμπί  1ο   – Γυναικείο νάζι!

Σε κάτι που δύσκολα αντιστέκεται ένας άντρας είναι το γυναικείο νάζι. Ουσιαστικά η ναζιάρικη διάθεσή μας σε συνδυασμό με την θηλυκότητά μας μπορούν να μας κάνουν ακαταμάχητες. Χρησιμοποιήστε τα όταν θέλετε να του μιλήσετε για κάτι και θα διαπιστώσετε την αλλαγή στην αντίδρασή του.

Κουμπί 2ο – Τρυφερότητα

Η τρυφερότητα που τους δείχνουμε ειδικά σε στιγμές που πιέζονται μπορεί να τους κάνει να μας κοιτούν στα μάτια. Όσο δυνατοί και αν θέλουν να φαίνονται απολαμβάνουν την ψυχραιμία μας και την προστατευτική μας στάση όταν οι ίδιοι νιώσουν να χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους λόγω υποχρεώσεων.

Κουμπί 3ο – Η απόφαση είναι δική του

Κάτι που χρειάζεται λίγη εξάσκηση από την μεριά μας, αφού θα πρέπει να τιθασεύσουμε τον εαυτό μας και κατά συνέπεια τις αντιδράσεις μας. Ένας άντρας θεωρεί πως ο ρόλος του περιλαμβάνει και την λήψη αποφάσεων. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να έχουν τον τελευταίο λόγο τόσο σε σημαντικά όσο και σε ασήμαντα θέματα. Έτσι τονώνεται ο ανδρισμός τους και θεωρούν πως διατηρείται η ισορροπία μέσα στη σχέση. Οι γυναίκες, λοιπόν, μπορούμε να τους περάσουμε με τέτοιο τρόπο την άποψη μας που στο τέλος θα την έχουν κάνει δική τους και θα πάρουν την τελική απόφαση. Φυσικά, δεν εννοούμε πως ένας άντρας είναι ανόητος και δεν τίθεται θέμα κοροϊδίας, απλά ενώ θέλουν να είναι αυτοί που αποφασίζουν ωστόσο χάνουν εύκολα τόσο την ψυχραιμία και την υπομονή τους όσο και την τετράγωνη λογική τους.

Κουμπί 4ο – Ξεχάστε την γκρίνια

Ακριβώς πάνω στην «γκρίνια» μας πατάνε οι άντρες εδώ και πολλά πολλά χρόνια! Ακόμα και όταν έχουν άδικο θα δικαιολογηθούν φέρνοντας μπροστά την γκρίνια μας που δεν αντέχουν. Έτσι αν θέλετε να τους πείσετε για κάτι ή να τους κάνετε να σας ξεχωρίσουν από τις άλλες γυναίκες αφήστε στην άκρη την γκρίνια. Στην πραγματικότητα ξέρουμε κι εμείς οι ίδιες πως η γκρίνια μας δεν βοηθάει ιδιαίτερα κάπου. Για παράδειγμα, έχουμε ακούσει άντρες να λένε «πήγαμε εκεί για να μην γκρινιάζει..». Αυτό όμως δύσκολα θα το κάνει ένας άντρας χωρίς να φαίνεται. Είναι τελείως διαφορετικό να κάνει κάτι που θέλουμε για να μας ευχαριστήσει απ’ το να το κάνει για να μην γκρινιάζουμε. Σίγουρα, το πρώτο είναι αυτό που θα προτιμούσε κάθε γυναίκα!

Πώς να τον κάνεις ότι θέλεις – Βρες τα κουμπιά του

Όπως παρατηρήσαμε παραπάνω τα βασικά κουμπιά κάθε άντρα έχουν άμεση σχέση με την δική μας συμπεριφορά. Υπάρχουν φυσικά και πιο «ιδιαίτερα» κουμπιά που είναι τελείως διαφορετικά από άντρα σε άντρα. Αυτά μπορεί να τα αναγνωρίσει μία γυναίκα με τον καιρό ώστε να καταφέρει, κατά κάποιο τρόπο, να βγάλει μία άκρη. Οι άντρες καλώς ή κακώς αποδεικνύεται καθημερινά πως χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που εξομολογούνται πως μεγαλώνουν ένα «παιδί»! Δηλαδή, δεν σταματούν να κουβαλάνε την παιδιάστικη συμπεριφορά τους που είναι ικανή να επηρεάζει κάποιες αντιδράσεις τους.

Ποια γυναίκα, από την άλλη, δεν θα ήθελε ο σύντροφός της να της κάνει όλα τα χατίρια ή τουλάχιστον αρκετά από αυτά! Έτσι αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα κουμπιά του και να χρησιμοποιήσετε την γυναικεία διπλωματία ώστε να σας παραδοθεί άνευ όρων. Τέλος, κάτι που θα ήταν καλό να έχουμε οι γυναίκες στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι πως οι περισσότεροι άντρες την σημερινή εποχή είναι αρκετά επιφυλακτικοί και αντιδραστικοί αφού θεωρούν πως η ανεξαρτησία μας δημιουργεί προβλήματα στους ρόλους! Αποδείξτε του, λοιπόν, πως το ένα δεν ακολουθεί απαραίτητα το άλλο και τα κουμπιά του θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ