Charlize Theron: Ποια είναι η δίαιτα που ακολούθησε και έχασε 15 κιλά σε ένα μήνα

Η διάσημη σταρ προσέχει την διατροφή της και ασκείται τακτικά

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Πρωταγωνίστρια σε πολλές διάσημες ταινίες  του χόλιγουντ και και στις καμπάνιες του Dior, η Charlize Theron, διαθέτει στα 42 της ένα από τα πιο όμορφα σώματα . Η πανέμορφη ηθοποιός είναι "πρότυπο ομορφιάς" για πολλές γυναίκες. Το καλλίγραμμο κορμί της που είναι το "όνειρο" πολλών γυναικών, δεν είναι "δώρο Θεού".

Η Charlize Theron, το διατηρεί με πολύ προσεκτική διατροφή και άσκηση. Μάλιστα όταν για τις ανάγκες κάποιων ρόλων της, χρειάστηκε να πάρει κιλά, ακολούθησε πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής για να τα χάσει. Όπως αναφέρει το Foods for better health, η διατροφή της βασίζεται στα φρέσκα οργανικά φρούτα, στους χυμούς, στα αυγά, στα λαχανικά στο κοτόπουλο, στο άπαχο κόκκινο κρέας και στο ψάρι.

Παράλληλα γυμνάζεται πολύ και ακολουθεί προγράμματα γιόγκα. Ενδεικτικά το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε για να χάσει 15 κιλά σε ένα μήνα περιείχε:

Πρωινό: 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης με οργανικά φρέσκα φρούτα, κανέλα, σπόρους κάνναβης και 1 φλιτζάνι ασπράδι αυγού.

Σνακ: Βιολογικό σέλινο με 2 κουταλιές σπόρους κάνναβης και 1 ποτήρι βιολογικό πράσινο τσάι.

Μεσημεριανό: Σολομός με μάνγκο και κόκκινες πιπεριές.

Σνακ: Οργανικά φρέσκα φρούτα.

Βραδινό: 150 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα και ένα φλιτζάνι βιολογικό μπρόκολο. 

Ακόμα κι όταν δεν θέλει να χάσει κιλά η βραβευμένη με όσκαρ λαμπερή σταρ, ακολουθεί προσεκτικό πρόγραμμα διατροφής. Αποφεύγει το αλκόολ, τα τυποποιημένα "fast food" φαγητά, τη ζάχαρη και γενικά τη διατροφή που είναι βλαβερή και για την ομορφιά της και για την υγεία της. Αυτό που προσέχει πάντα η Charlize Theron, στη διατροφή της είναι να χάνει λίπος από τον οργανισμό της και όχι μυϊκό ιστό.

Προφανώς το ρητό "Τα καλά κόποις κτώνται" ισχύει και για το όμορφο σώμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ