Το συγκινητικό και ανθρώπινο "Αντίο" του Γιώργου Νταλάρα στο Τζίμη Πανούση (ΦΩΤΟ)

Τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Facebook

Με μια ανάρτηση στο facebook που δείχνει ότι οι πραγματικοί καλλιτέχνες έχουν ήθος και στέκονται πάνω από τις μεταξύ τους διαφορές, αποχαιρέτησε ο Γιώργος Νταλάρας τον Τζίμη Πανούση που έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Παρά την χρόνια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, και την μεγάλη κόντρα που είχαν στο παρελθόν, ο Γιώργος Νταλάρας σε ένα ανθρώπινο μήνυμα, έστειλε τα συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του Τζίμη Πανούση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ταλέντου του Τζίμη Πανούση που τον έκαναν μοναδικό.

"Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι." έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ