Θλιμμένη για μια ακόμη φορά η Αθηνά Ωνάση: Παντρεύεται ο Αλβάρο & το άλογο της έχει την ίδια ασθένεια του παππού Αριστοτέλη

Μια δύσκολη περίοδο περνάει η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση

Αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους, τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο να παντρεύεται με την καλλονή σύντροφο του τους επόμενους μήνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, πέρα από τα προσωπικά της προβλήματα, η Ωνάση έχει να αντιμετωπίσει και την ασθένεια ενός αγαπημένου αλόγου της, το οποίο είναι μεγάλο σε ηλικία και πάσχει από μυασθένεια. Οι γιατροί καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Με το συγκεκριμένο άλογο η Αθηνά έχει κατακτήσει πολλές νίκες. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουν πως η Αθηνά συνδέεται συναισθηματικά με τα άλογά της.

Η χρυσή κληρονόμος είναι τελείως αντίθετη στη λογική που επικρατεί στα μεγάλα ιπποφορβεία παγκοσμίως "Σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν". Και για αυτό το λόγο έχει ήδη δαπανήσει αρκετές χιλιάδες δολάρια προκειμένου το γέρικο άλογο να παραμείνει στη ζωή.

Τώρα, οι εκπαιδευτές προσπαθούν να την πείσουν να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου, ωστόσο εκείνη μέχρι στιγμής είναι ανένδοτη και το μόνο που ζητά από τους κτηνιάτρους είναι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το άλογο να μην υποφέρει. Αξίζει να σημειωθεί πως το άλογο αργοσβήνει από την ίδια αρρώστια που είχε και ο αγαπημένος της πατέρας, Αριστοτέλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ