Η κούκλα του Nomads, Βασιλική Μιλλούση επιβεβαιώνει πως είναι μαζί & τρελά ερωτευμένοι με τον "χρυσό" Πετρούνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Στην πρωινή εκπομπή του STAR μίλησε η πανέμορφη αθλήτρια του Nomads, Βασιλική Μιλούση και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως είναι ζευγάρι - παρά τις φήμες περί το αντίθετο - με τον Λευτέρη Πετρούνια.

"Με στεναχωρεί το ότι έγινα περισσότερο αναγνωρίσιμη επειδή μπήκα σε ένα ριάλιτι. Θα προτιμούσα να είμαι διάσημη για αυτό που έχω προσφέρει στη χώρα μου και για αυτό που έχω καταφέρει ως αθλήτρια" ανέφερε χαρακτηριστικά στη Φωλιά των Κου Κου.

"Με τον Λευτέρη είμαστε μαζί. Δεν με ενοχλεί αν ο κόσμος ασχολείται με την προσωπική μου ζωή, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί όσο έχουν ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή, δεν έχουν ασχοληθεί με την αθλητική μου καριέρα. Σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, γιατί λες έχω πιο σοβαρό πράγμα να δείξω προς τα έξω, γιατί να βγάλουν τη σχέση μου" κατέληξε η ωραία Βασιλική.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappit:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ