Γρηγόρη Γκουντάρα & Ναταλί : "Παιδιά σας εύχομαι μπροστά και δυνατά - Είστε ενωμένοι και αγαπημένοι"

Προσωπικά με συγκινεί πολύ η ιστορία του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι - που νομίζω πρόλαβα να γνωρίσω λίγο πριν φύγω και εγώ από το Μega πριν από αρκετά χρόνια. Τους εύχομαι καλή δύναμη, είναι νέοι, είναι δυνατοί, είναι ενωμένοι και σίγουρα θα ξαναβρούν δουλειές που τους ταιριάζουν για να μεγαλώσουν την αγαπημένη ευτυχισμένη οικογένεια τους.

Μπορεί το 2018 να μην μπήκε... με το δεξί για το όμορφο ζευγάρι, αλλά με την αγάπη του ενός προς τον άλλον και την εργατικότητα τους σύντομα τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Από την μία ο Γρηγόρης Γκουντάρας, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, απουσιάζει από το τηλεοπτικό τοπίο. Από την άλλη, η γοητευτική Ναταλί Κακκαβά βιώνει λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις του Mega μέχρι το φινάλε μιας και εργαζόταν για χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε το μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί η Ναταλί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Mega Τελος...Ο ασθενής απεβίωσε...Μετα απο 22 μήνες στην μονάδα εντατικής,οι ιδιοκτήτες τράβηξαν το καλώδιο απο την πρίζα,οδηγώντας 420 οικογένειες στην ανεργία..Τι κι αν κάποιους τους κάνουν έξωση από τα σπίτια τους.. Τι κι αν έχουν στηρίξει απλήρωτοι 2 χρόνια τώρα το κανάλι,ώστε να μαζεύουν χρήματα οι τράπεζες στους λογαριασμούς τους από τις διαφημίσεις και να αποπληρωνονται τα δάνεια των μετοχών.. Νιώθω απίστευτη οργή και θυμό γιατι ειδικά τις τελευταίες μέρες καλλιεργήθηκαν βασιμες ελπίδες ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για την επαναλειτουργία του καναλιού..Μας διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά...Και ξαφνικά σοκ...Κρίμα..Τελικα οι ανθρώπινη ψυχή δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο βωμό πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων... Έχουμε μαζευτεί στο κανάλι απόψε έστω και για τελευταία φορά...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

 

Βέβαια ο σύζυγος της, Γρηγόρης δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τη στήριξη του μέσα απο το παρακάτω μήνυμα:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ