Βίντεο: Το πιο αρνητικά πολυσυζητημένο πρόσωπο: Γουάινστιν - Αντιμέτωπος με βρισίδια και χαστούκια

Του επιτέθηκε ένας νεαρός σε ένα εστιατόριο

Διαστάσεις τυφώνα έχει πάρει η υπόθεση Γουάινστιν. Ο μεγαλοπαραγωγός της Miramax, κατηγορείται για εκατοντάδες σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και το Χόλιγουντ σείεται.

Απ' ότι φαίνεται όχι μόνο το Χόλιγουντ. Όπως αναφέρει το TMZ , σε βραδινή έξοδο του για δείπνο με φίλους, ο Γουάνστιν δέχθηκε την επίθεση ενός νεαρού ο οποίος τον έβρισε και τον χαστούκισε.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, καθόταν στο τραπέζι με τους φίλους του. Στο διπλανό τραπέζι καθόνταν ο νεαρός με ένα φίλο του. Όταν ο νεαρός πλησίασε τον Γουάινστιν και του ζήτησε να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία εκείνος αρνήθηκε. Ο νεαρός δηλώνει ότι το έκανε προκλητικά. Ωστόσο ο μάνατζερ του εστιατορίου λέει ότι ο μεγαλοπαραγωγός ήταν ευγενικός και είπε "Θα προτιμούσα να μη βγω φωτογραφία αυτή τη στιγμή".

Ο νεαρός εκνευρίστηκε αλλά επέστρεψε στη θέση του. Όταν ο Γουάινστιν ετοιμάστηκε να φύγει από το εστιατόριο ο νεαρός τον πλησίασε, του είπε "Είσαι σκ@..τ@ κοίτα τι έκανες σε όλες αυτές τις γυναίκες" και του έδωσε δύο χαστούκια. Ο Γουάινστιν ξαφνιάστηκε και γύρισε προς το μέρος του ανθρώπου που τραβούσε τη σκηνή σε βίντεο,

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο μεγαλοπαραγωγός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του νεαρού.