Η άσχημη - όμορφη Anna Dello Russo ξεπουλάει φτηνά όλα τα κομμάτια της ατελείωτης γκαρνταρόμπας της (ΦΩΤΟ)

Η πιο επιδραστική γυναίκα στο χώρο της μόδας πουλάει την υπέροχη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της

"Τα ρούχα γίνονται για να μιλήσουν. Η συλλογή μου είναι αλφάβητο της μόδας μου. Και τώρα θέλω να  το περάσω αυτό σε μια νέα γενιά ». Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό η  Anna Dello Russo , μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στο χώρο της μόδας, ετοιμάζεται στην κυριολεξία να "αδειάσει την ντουλάπα της" και να πουλήσει την τεράστια συλλογή που περιέχει η γκαρνταρόμπα της για ψίχουλα.

Anna Dello Russo, In Balenciaga and Saint Laurent -Photo: Phil Oh

Η editor-at-large της Ιαπωνικής Vogue, που πάντα χαρακτήριζε τον εαυτό της "παθιασμένη fashionista" αποφάσισε να πουλήσει τα υπέροχα ρούχα , παπούτσια και αξεσουάρ της σε ειδική δημοπρασία που θα γίνει από τον οίκο Christie's τον επόμενο μήνα στα εγκαίνια της Milan Fashion Week.

Anna Dello Russo, in Saint Laurent Photo: Getty Images

H τιμή εκκίνησης για κάθενα κομμάτι στη δημοπρασία είναι μόλις 50 ευρώ. "Δεν το κάνω για τα λεφτά", λέει η Dello Russo , στη Vogue. Θέλω η κληρονομιά μου να περάσει στη νέα γενιά.

"Η μόδα είναι σαν τον άνεμο που οδηγεί τη ζωή, κι ο άνεμος δεν μπορεί να μένει στάσιμος." συνεχίζει η μεγάλη κυρία της μόδας. Στη δημοπρασία των Christie's θα πουληθούν 30  "total"σύνολα της ανατρεπτικής Ιταλίδας, όπως τα φορούσε η ίδια, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει  μια σειρά ιδιωτικών πωλήσεων για φίλους , (ιδιωτικές δημοπρασίες), στις οποίες θα διαθέσει όλα τα... υπάρχοντα της.

Getty Images

Όπως λέει η ίδια , ο λόγος που το κάνει αυτό είναι για να μυήσει τους νέους ανθρώπους στον κόσμο της μόδας και του στυλ και να τους συστήσει μεγάλους σχεδιαστές όπως ο Gianni Versace, ο Balenciaga, ή ο Saint Laurent δίνοντας τους την ευκαιρία να  αποκτήσουν ένα μυθικό κομμάτι .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ