Η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτει: Μετά τον τοκετό μου κόντεψα να πεθάνω από θρόμβους στους πνεύμονες (ΦΩΤΟ)

Η διάσημη τενίστρια έδωσε μια ακόμα μεγάλη μάχη και νίκησε

Η Σερένα Γουίλιαμς κρατάει στην αγκαλιά της , την κόρη της Αλέξις Ολυμπία και λάμπει από ευτυχία. Το χαμόγελο της μοιάζει σαν τον ήλιο. Κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί την μάχη που έδωσε αμέσως μετά την γέννηση της.

Η 36χρονη πρωταθλήτρια του τένις έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι πραγματική μαχητής. Όχι μόνο στην καριέρα της που με πολύ δουλειά κατάφερε να κερδίσει δεκάδες νίκες αλλά και στη ζωή. Η διάσημη αθλήτρια το 2003 ήρθε αντιμέτωπη με κάτι πολύ δύσκολο: Να αντέξει και να ξεπεράσει το θάνατο της αγαπημένης της αδερφής, που δολοφονήθηκε.

 

 

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της όπως εξομολογείται σε συνέντευξη της στη Vogue ήταν να γίνει μητέρα. Κι όταν έμεινε έγκυος ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Όμως και σε αυτή την στιγμή η μοίρα την έφερε αντιμέτωπη με έναν ακόμα αγώνα: Η διάσημη τενίστρια κόντεψε να χάσει τη ζωή της, όταν ήρθε στον κόσμο η Αλέξις Ολυμπία.

(Φωτογραφία: VOGUE)

 

 

My final top 10 moment of 2017. Of course includes @olympiaohanian they say save the best for last. I could not choose so I just choose 10 random videos. They all were so cute to me ??‍♀️??‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις

 

Τα προβλήματα άρχισαν όταν οι παλμοί της κόρης της άρχισαν να πέφτουν κατά τη διάρκεια του τοκετού και οι γιατροί αποφάσισαν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν η Σερένα να κάνει καισαρική. "Είχα μεγάλη αγωνία ήταν απίστευτο το συναίσθημα και μετά όλα πήγαν τόσο άσχημα" , εξομολογείται η Σερένα.

(Φωτογραφία: VOGUE)

Μια μέρα μετά τη γέννηση της Αλέξις Ολυμπίας, η  Σερένα  ένιωσε δύσπνοια και είπε στους γιατρούς  πως ανησυχούσε γιατί μπορεί να είχε αναπτύξει θρόμβους. Δυστυχώς οι φόβοι της βγήκαν αληθινοί.

Η διάσημη αθλήτρια, που αναγκάστηκε να σταματήσει να παίρνει τα αντιπηκτικά φάρμακα λόγω του τοκετού,είχε πράγματι αναπτύξει αρκετούς θρόμβους στους πνεύμονες.

 

 

 

Είχε πολύ έντονο βήχα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κοπούν τα ράμματα από την καισαρική και η κοιλιά της γέμισε με αίμα. 

Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, εισήχθη ένα φίλτρο σε μια κύρια φλέβα για την αποτροπή της εισόδου τυχόν θρόμβων στους πνεύμονές της και αναγκάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

 

 

Την αγωνία και της δύσκολες στιγμές της , τα μοιράστηκε με τον σύντροφο της Αλέξι Οχάνιαν ο οποίος δήλωσε ότι αν και του άρεσε να αλλάζει πάνες και να φροντίζει το μωρό η αίσθηση ότι η Σερένα δεν μποροπύσε να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει , ώρες- ώρες τον έπνιγε.

 

 

We love bath time

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις

 

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην Vogue, η Σερένα είπε ότι η Ολυμπία Αλέξις είναι το πιο όμορφο πράγμα που της έχει συμβεί, και ότι νιώθει ευτυχισμένη όταν την κρατά στα χέρια της, όμως δεν λείπουν οι στιγμές που αγχώνεται, θυμώνει, ή νιώθει αδύναμη.

«Κανείς δε μιλά για τις δύσκολες στιγμές – την πίεση που νιώθεις, την απίστευτη απογοήτευση κάθε φορά που ακούς το μωρό να κλαίει». Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω καταρρεύσει, δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές. Ή μπορεί να θυμώνω με το κλάμα μετά να στενοχωριέμαι που θύμωσα και μετά ενοχή όπως για παράδειγμα, γιατί νιώθω τόσο λυπημένη όταν ένα ένα τόσο όμορφο μωρό; Τα συναισθήματα είναι τρελά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ