Ζολώτας και Λαλαούνης δημιούργησαν τα πιο όμορφα γούρια για το 2018 με έμπνευση την Ελλάδα - Αίολος και Οκταπέταλος Ρόδακας (ΦΩΤΟ)

Υπέροχα κοσμήματα με έμπνευση από την ελληνική ιστορία

Το γούρι για τη νέα χρονιά είναι κάτι που δεν παραλείπει κανένας να αγοράσει. Μάλιστα συνηθίζεται να το προσφέρουμε και ως δώρο στους αγαπημένους μας.

Δύο πολύ γνωστοί οίκοι κοσμημάτων με παράδοση στην αισθητική την ποιότητα και το design, δημιούργησαν υπέροχα γούρια του 2018 με έμπνευση την Ελλάδα.

Η αρχαία Ελλάδα πηγή έμπνευσης για τον οίκο Λαλαούνη

Ο οκταπέταλος ρόδακας στη μορφή που απεικονίζεται σε ψηφιδωτό δάπεδο στις μεγάλες Θέρμες του Αρχαιολογικού Πάρκου στο Δίον είναι το φετινό γούρι του οίκου Ilias Lalaounis.

Το γούρι είναι μια παράδοση καθιεωμένη από τον οίκο Λαλαούνη για πάνω από 50 χρόνια. Το φετινό γούρι για το 2018 είναι εμπνευσμένο από τον οκταπέταλο πολύχρωμο ρόδακα. Διαχρονικό σύμβολο δημιουργίας και χαράς, σε συνδυασμό με τον αριθμό των πετάλων του που συμβολίζει την αρμονία και την αφθονία.

Θα το βρείτε στα ομώνυμα κοσμηματοπωλεία και το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη. Επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του e-shop, στο site του οίκου. Το γούρι του 2018, του οίκου Lalaounis, είναι φτιαγμένο από χρυσό 18Κ

Ο Αίολος του οίκου Ζολώτα


Πιστός στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, ο Οίκος δημιούργησε για ακόμα μία χρονιά ένα μοναδικό πολύτιμο γούρι, εμπνευσμένο από τον Αίολο, διορισμένο από το Δία ως άρχοντα και φύλακα των 8 ανέμων, και που υμνείται από το χώρο των γραμμάτων και των τεχνών παγκοσμίως.

Χρυσός , επιχρυσωμένος και ασημένιος ο Αίολος του οίκου Ζολώτα, μας δίνει τη δύναμη του ανέμου για το 2018. Το γούρι κυκλοφορεί σε κολιέ, σκουλαρίκια και μανικετόκουμπα

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Οίκος ZOLOTAS διατηρεί το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεων της συλλεκτικής αυτής συλλογής στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ, με σκοπό να συνδράμει ουσιαστικά στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Θα το βρείτε στα καταστήματα του οίκου Ζολώτας.

To άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreece.news στις 4 Ιανουαρίου 2018 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ