Από το Σόχο ως το Σόρντιτς η ομάδα του "Souvlaki" μεταφέρει την ελληνική εμπειρία γεύσης στην καρδιά του Λονδίνου με την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη (ΦΩΤΟ)

Υπέροχες γεύσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου εστιατορίου στο Soho, το μοντέρνο αθηναϊκό εστιατόριο "Suvlaki" επεκτείνεται- όπως τόσοι πολλοί κάνουν -  και ανατολικά. ανοίγοντας το δεύτερο εστιατόριο της αλυσίδας, στη λεωφόρο Brick του Λονδίνου.

 

Με ιδρυτές την Ειρήνη  Μαργαρίτη και  Γιάννη Θεοδωράκακο και  διευθυντή σεφ  , το " Suvlaki" έθεσε ως στόχο να φέρει την ελληνική ποιοτική και υγιεινή κουζίνα στην καρδιά του Λονδίνου και το πέτυχε.

 

Οι θαμώνες του "Suvlaki", απολαμβάνουν από γευστικά γρήγορα σνακ, μέχρι υπέροχα gourmet  πιάτα με την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη, όπως αναφέρει το We Heart

 

Σκεφτείτε συστατικά που κυμαίνονται από βιολογικά κοτόπουλα θρεμμένα με καλαμπόκι, μέχρι λουκάνικο αγριόχοιρου από τον Όλυμπο και παλαιωμένο αρνί από τις φάρμες Scottish Texel. Για τους λάτρεις των θαλασσινών , από το μενού δεν λείπουν οι φρεσκότατες γαρίδες που ψήνονται επί τόπου σε σχάρες.

 

Ωστόσο το "Suvlaki" δεν προσφέρει μόνο εξαιρετικό φαγητό, αλλά και ένα υπέροχο elegant περιβάλλον. Οι εσωτερικοί χώροι διακοσμήθηκαν από την διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια  Αφροδίτη Κράσσα, που εδρεύει στο Λονδίνο, όπως και στο πρώτο εστιατόριο "Souvlaki".

 

Αφροδίτη Κρασσά θέλησε να δημιουργήσει ένα χώρο με ιδιαίτερο στυλ και ύφος, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη και νεοκλασική αρχιτεκτονική της Αθήνας.

 

Στον χώρο του "Souvlaki" κυριαρχούν οι ζεστοί τόνοι του μπλε, τα vintagge ξύλινα καθίσματα , τα μαρμάρινα μπλε τραπέζια και ένα υπέροχο πάτωμα από μωσαϊκό

 

Μια δεύτερη τραπεζαρία στο πίσω μέρος του εστιατορίου  επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν τα τρόφιμα που προετοιμάζονται σε έναν αναπαλαιωμένο πάγκο σαν αυτούς που υπάρχουν στις εκκλησίες.

To άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreece.news στις 3 Ιανουαρίου 2018 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ