Πως ο άντρας με 100 οργασμούς & 40 ακούσιες στύσεις τη μέρα είναι δυστυχισμένος (ΦΩΤΟ)

Όταν η έκσταση γίνεται αγωνία....

Ο οργασμός είναι το απόλυτο ζητούμενο κάθε ερωτικής συνεύρεσης αν όχι ο σκοπός για τον οποίο την επιδιώκουμε... Είναι η στιγμή που ο κάθε άντρας και γυναίκα φτάνει στην έκσταση. Τι γίνεται όμως όταν η έκστσαη μετατρέπεται σε αγωνία;

Αυτό συνέβη στον  Dale Decker ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει 100 οργασμούς την ημέρα αλλά δεν απολαμβάνει ούτε έναν. Ο 37χρονος άντρας  είναι ο πρώτος που μιλάει για το σύνδρομο διέγερσης των γεννητικών οργάνων, το οποίο είναι μια πολύ ενοχλητική αν όχι βασανιστική πάθηση. Ο Decker, έπαθε αυτό το σύνδρομο όταν το 2012 έπεσε από μια καρέκλα και τραυματίστηκε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο είχε πέντε οργασμούς. Από εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε αυτή την περίεργη κατάσταση των ακούσιων και διαρκών οργασμών την οποία περιγράφει ως "αηδιαστική και ντροπιαστική".

Σύμφωνα με  την ιατρική βιβλιογραφία, σχετικά με αυτό το σύνδρομο,  το τραύμα στα πυελικά νεύρα μπορεί να προκαλέσει υπερευαισθησία σε αυτήν την περιοχή.

Η οδυνηρή αυτή κατάσταση ανάγκασε τον κο Decker να ζει απομονωμένος επειδή φοβάται ότι θα έχει οργασμό δημόσια και θα ντροπιαστεί, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο 37χρονος άντρας περιγράφει γλαφυρά το πόσο άβολη μπορεί να γίνει αυτή η κατάσταση ως εξής:  «Φανταστείτε να έχεις γονατίσει  μπροστά στο φέρετρό του πατέρα σου στην κηδεία του , για να τον αποχαιρετήσεις και να έχεις εννιά οργασμούς εκείνη την ώρα. Την ώρα που ολόκληρη η οικογένειά σου στέκεται πίσω σου … Σε κάνει να μη θέλεις να έχεις ποτέ σου άλλο οργασμό για το υπόλοιπο της ζωής σου».

"Δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό και αν σκεφτείτε για λίγο ότι μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ψυχολογικά καλά για μία στιγμή , να ξέρετε ότι το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να αηδιάσετε εντελώς από αυτό που συμβαίνει", λέει ο άτυχος άντρας και συνεχίζει: "Όταν αυτό συμβαίνει δημόσια, ιδιαίτερα μπροστά σε παιδιά , δεν υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό".

"Μου συνέβη μια φορά όταν ήμουνα σε ένα σούπερ μάρκετ και όταν τελείωσε 150 άνθρωποι με κοίταζαν περίεργα. Δεν θέλω να ξαναβγώ από το σπίτι από το φόβο μήπως συμβεί αυτό".

Ο Dale Decker, ζει στην πόλη  Two Rivers, στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ με την σύζυγο του April και τα δύο παιδιά τους Christian 12 ετών και Tayten, 11 ετών. Κι ενώ η σύζυγος του κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον άντρα της, δηλώνει ότι η κατάσταση του είναι κάτι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις και να ζήσεις με αυτό.«Παλεύουμε πολύ τώρα γιατί δεν μπορεί να δουλέψει και να εφοδιάσει την οικογένειά του, κι έτσι όλο το βάρος έχει πέσει πάνω μου», δηλώνει η σύζυγός του April, «είναι πράγματι ανησυχητικό, δεν κάνουμε πράγματα που ένας άντρας και μια γυναίκα πρέπει να κάνουν και μαλώνουμε για πράγματα που δεν έπρεπε κανονικά να μας επηρεάζουν. Και καθώς κάποιες φορές έχει επεισόδια τη νύχτα, αποφασίσαμε να κοιμόμαστε σε χωριστά κρεβάτια», συνεχίζει και λέει ότι της λείπει ο σύζυγος της όπως ήταν παλιά, που πέρναγαν καλά και είχαν φυσιολογική σχέση. Μάλιστα δηλώνει ότι ελπίζει οι γιατροί να μπορέσουν να κάνουν κάτι σύντομα γι' αυτό για να απαλλαγεί το ζευγάρι από το μαρτύριο.

Το πρόβλημα του κου Decker, έχει επηρεάσει και τη σχέση του με τα παιδιά του τα οποία δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και γιατί ο μπαμπάς τους αντιδράει έτσι μερικές φορές.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ