Πιο ρομαντικό δεν γίνεται! - Η παραμυθένια πρόταση γάμου του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ με φόντο τις χιονισμένες Άλπεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη!

Έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος για να ζητήσει από την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ να τον παντρευτεί.

Η πρόσφατη εμφάνισή του στο πολυτελές σαλέ Nammos στην Κουρσεβέλ , εξελίχθηκε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του ζευγαριού. 

 Όπως αναφέρει το People.com στις 29 Δεκεμβρίου, ο τραγουδιστής προσέφερε στους εκλεκτούς πελάτες του σαλέ μία βραδιά γεμάτη ελληνική διασκέδαση, με την Υβόννη να βρίσκεται στο πλευρό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα, το προηγούμενο βράδυ, ο Αντώνης ξάφνιασε την επί δέκα χρόνια σύντροφό του και μητέρα της 3χρονης κόρης του, Ελένης, κάνοντάς της πρόταση γάμου! Όπως αναφέρεται, ο τραγουδιστής ζήτησε από την σχεδιάστρια να βγουν για λίγο έξω και, εν μέσω έντονης χιονόπτωσης και με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Κουρσεβέλ, της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, στο Πρω1νό ανέφεραν ότι ο γάμος θα γίνει φέτος, με τον Θέμη Γεωργαντά, που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Αντώνη, να εκτιμά πως θα γίνει καλοκαίρι και, κατά πάσα πιθανότητα, στην Μύκονο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ