Υπάρχει αληθινή αγάπη; Ιδού 7 + 1 συμβουλές από ανθρώπους που την... ανακάλυψαν μέσα από το διαδίκτυο!

Η ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους στο διαδίκτυο έχει κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή των ατόμων, αλλά αυτή η ευκαιρία πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση.

1. Μην βιάζεστε

Μην περιμένετε να βρείτε αμέσως την αγάπη και να αισθανθείτε την επιθυμία να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Η αγάπη στο πρώτο μήνυμα δεν υπάρχει. Πρέπει να βγείτε ένα κανονικό ραντεβού (και περισσότερο από ένα) για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Αλλά υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που ασχολείτε με εφαρμογές γνωριμίας και ιστοσελίδες. Πώς επιλέγετε με ποιον θα συναντηθείτε μέσα από το πλήθος;

Δώστε προτίμηση στους χρήστες των οποίων τα προφίλ περιέχουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με τους ιδιοκτήτες τους, η εμφάνιση των οποίων απευθύνεται σε εσάς και των οποίων τα χόμπι σας ενδιαφέρουν επίσης. Αυτό είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι η πρώτη σας συνάντηση δεν θα γίνει η τελευταία σας επειδή δεν έχετε να μιλήσετε για τίποτα ή επειδή βρίσκετε το ραντεβού σας βαρετό.

2. Επιλέξτε τη σωστή φωτογραφία

 

Η κοινωνιολόγος του Tinder, Τζέσικα Καρμπίνο, αποκάλυψε τα είδη των φωτογραφιών που προσελκύουν τους πιθανούς συντρόφους περισσότερο:

  • Ανεβάστε ευδιάκριτες και φωτεινές φωτογραφίες μόνο με εσάς. Μια εξαίρεση μπορεί να γίνει για το αγαπημένο σας κατοικίδιο ζώο.
  • Δεν γίνεται να ξεχάσετε το μακιγιάζ αν είστε κορίτσι. Το κύριο θέμα είναι να μην το παρακάνετε. Και χαμογελάστε! Όλοι εκτιμούν την εξωστρέφεια και την καλοσύνη.
  • Μην επιλέγετε υπερβολικά προκλητικές φωτογραφίες αν ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό από μια νύχτα.

 

3. Συμπληρώστε το προφίλ σας με ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Σύμφωνα με το Tilestwra, το δεύτερο πιο σημαντικό βήμα είναι η συμπλήρωση του προφίλ σας. Πάρτε σοβαρά αυτό το καθήκον: όσο περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σας και τα χόμπι σας αποκαλύπτετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να επικοινωνήσετε με κάποιον που ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα. Θα έχετε αμέσως ένα κοινό έδαφος.

Ένα μικρό τέχνασμα από την κοινωνιολόγο του Tinder: συμπεριλάβετε κάποιες ενδείξεις ή ερωτήσεις στις πληροφορίες για να γίνουν αφορμή για συζήτηση. Αλλά μην πείτε ψέματα: γράψτε μόνο την αλήθεια για τον εαυτό σας.

4. Πάρτε μια πρωτοβουλία

 

Στείλτε αμέσως. Μην περιμένετε το ενδιαφέρον της αγάπης σας να σας ειδοποιήσει πρώτα. Έχετε έναν στόχο: να συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο. Γιατί λοιπόν χάνετε χρόνο; Ίσως ο άλλος άνθρωπος να είναι φοβερά ντροπαλός ή να είναι η πρώτη του εμπειρία από online ραντεβού. Και αν δεν απαντήσουν, μπορείτε να ψάξετε με ασφάλεια κάποιον άλλο. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας περιμένοντας.

Προσπαθήστε να μην συγκρίνετε τους πρώην συντρόφους σας με τα ηλεκτρονικά σας ραντεβού και μην αρνηθείτε να συναντηθείτε μόνο και μόνο επειδή δεν είναι «ο τύπος σας». Ας είμαστε ειλικρινείς: πιθανώς δεν δούλεψε με κάποιον που ήταν «ο τύπος σας» και γι ‘αυτό είστε εδώ. Ίσως οι προτιμήσεις σας αξίζει να επανεξεταστούν.

  • Εάν η συζήτηση σας δεν μεταφερθεί ποτέ σε μια εφαρμογή όπως το «messenger», αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το άλλο άτομο έχει πάρα πολλές επαφές στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο όπου γνωριστήκατε και είναι απλά αδύνατο να τις μεταφέρει όλες.
  • Μερικοί άνθρωποι δεν δίνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους πριν συναντηθούν στην πραγματική ζωή, και ένα κορίτσι σε αυτό το στάδιο σημαίνει ότι έχει αρκετά ραντεβού αυτή τη στιγμή.
  • Κάποιοι περιμένουν το άλλο πρόσωπο να προτείνει να προχωρήσουν σε κάποια άλλη πλατφόρμα επικοινωνίας ή να ανταλλάξουν αριθμούς, αφού το θεωρούν ως ένα σημαντικό βήμα στη σχέση.

 

5. Κανονίστε μια πραγματική συνάντηση από κοντά το συντομότερο δυνατόν.

  • Πρώτον, ενώ καθυστερείτε τη στιγμή της συνάντησης, το πιθανό σας ραντεβού μπορεί να προσκληθεί από κάποιον άλλο.
  • Δεύτερον, εάν συζητάτε αποκλειστικά στο διαδίκτυο, ίσως καταλήξετε να μην έχετε λόγο να μιλήσετε κατά το πρώτο ραντεβού, αφού έχετε ήδη συζητήσει όλα τα πράγματα που έχετε κοινά και δεν έχετε ακόμη βρει νέα.
  • Τρίτον, μπορεί να υπάρχει αρκετός χρόνος για να δημιουργήσετε μια εικόνα που δεν θα έχει τίποτα κοινό με το πραγματικό πρόσωπο.

 

Εάν η κοινωνικοποίηση σας δεν πάει εκτός σύνδεσης για πολύ καιρό ακόμα κι αν το θέλετε, είναι καλύτερα να μάθετε τον λόγο αμέσως. Ίσως το ρομαντικό ενδιαφέρον σας είναι απασχολημένο, άρρωστο ή δεν ξέρει με τι να ξεκινήσει. Ή ίσως δεν μπορούν να βρουν χρόνο για μια συνάντηση μαζί σας επειδή υπάρχει κάποιος τρίτος.

6. Υπολογίστε τους κινδύνους.

Μην σπεύσετε στο αεροδρόμιο απλώς και μόνο επειδή το άτομο που μιλάτε σας έριξε μια υπόδειξη ότι δεν θα τους πείραζε να έρθετε. Μπορεί να βρεθείτε σε μια πολύ άσχημη κατάσταση σε ξένη χώρα με ραγισμένη καρδιά και χωρίς χρήματα.

  • Αν σας έχουν αποσταλεί τα εισιτήρια ως δώρο και αποφασίζετε να το ρισκάρετε, σχεδιάστε το ταξίδι σας σαν να σχεδιάζετε διακοπές, έτσι ώστε να μην βρίσκεστε στην ιδιοτροπία ενός ξένου.
  • Ανατρέξτε στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης του ανθρώπου που πρόκειται να συναντήσετε. Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιον πρόκειται να δείτε. Και το δικαίωμα να τους απορρίψετε αν ανακαλύψετε ότι το προφίλ τους είναι ψεύτικο.

 

7. Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις.

  • Μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για να μην αντιμετωπίσετε εκπλήξεις όπως 5 παιδιά από 3 προηγούμενους γάμους ή άρνηση αποδοχής του γεγονότος ότι τα δικά σας παιδιά χρειάζονται απεγνωσμένα έναν δεύτερο γονέα, ο οποίος ήταν ο λόγος που αναζητούσατε έναν σύντροφο.
  • Κάντε μια ενδελεχή λίστα με τις πιο σημαντικές ερωτήσεις και προσπαθήστε να τις ρωτήσετε όλες στα πρώτα ραντεβού.

 

Αναμφισβήτητα το μόνο ερώτημα που είναι καλύτερο να μην ρωτήσετε είναι πόσα ραντεβού είχε πριν εσάς μέσα από την εφαρμογή. Δεν μπορείτε να προβλέψετε την αντίδρασή του σε αυτή την ερώτηση και το ραντεβού σας ίσως να μην το πάρει τόσο ήρεμα.

8. Πάρτε το χαλαρά.

Μην κρίνετε πάρα πολύ σκληρά – δεν χρωστάτε τίποτα ο ένας στον άλλο ακόμα. Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε πάντα να έχετε τέλεια ραντεβού. Μην το πάρετε πολύ σοβαρά, και μην απελπίζεστε μετά την πρώτη αποτυχία. Θυμηθείτε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και ότι υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς στο διαδίκτυο. Όλοι όμως επιδιώκουν τον ίδιο στόχο με εσάς: την αγάπη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ