Τόσο απάνθρωπο : 30χρονος Ινδός παντρεμένος αποκεφάλισε την χορεύτρια ερωμένη του με παρούσα την σύζυγο του (ΦΩΤΟ)

Αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό έγκλημα

Ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία η ιστορία του 30χρονου Pritesh Patel. Δεν πρόκειται για ένα έκγλημα πάθους. Πρόκειται για μια ιστορία που ξεπερνά το σενάριο των πιο άγριων θρίλερ.

Ο Patel που είναι παντρεμένος, αποκεφάλισε την ερωμένη του με δρεπάνι επειδή νόμιζε ότι τον απατά πάνω σε έναν καυγά ζηλοτυπίας. Ο 30χρονος δολοφόνος συννελήφθη από την αστυνομία για το φόνο της Jyoti Surjeet Singh, η οποία ήταν χορεύτρια σε μπαρ και part time μοντέλο.

Ο Patel γνώρισε την άτυχη κοπέλα στο μπαρ που δούλευε στη Βομβάη, και δημιούργησε σχέση μαζί της αν και ήταν παντρεμένος. Μάλιστα δεν είχε καμία ενοχή για τη σχέση του και ούτε φρόντιζε να την κρατά κρυφή.  Όπως ανφέρει η Mirror,  την είχε καλέσει στις 27 Δεκεμβρίου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά του, στο αγρόκτημα του, στο χωριό Τimpa της Ινδίας, εκεί όπου συνέβη το έγκλημα.

Το ζευγάρι έφυγε από τη φάρμα με προορισμό τη Βομβάη για να γιορτάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Επέστρεψαν στο χωριό Timpa, την 1η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, την επόμενη μέρα τους επισκέφτηκε η γυναίκα του Patel, και ο οδηγός της Jyoti.

Την ίδια μέρα ο Patel είχε έναν άγριο καυγά με την ερωμένη του γιατί νόμιζε ότι τον απατά. Εκείνη προσπαθούσε να τον πείσει ότι δεν είναι έτσι, αλλά δεν τα κατάφερε. Θολωμένος , άρπαξε το δρεπάνι και της έκοψε το κεφάλι. Ο οδηγός της άτυχης γυναίκας και η σύζυγος του Patel, φοβήθηκαν ότι θα επιτεθεί και σε εκείνους και έτρεξαν αμέσως να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Όταν συνελήφθη φορούσε ακόμη την λευκή μπλούζα που είχε  πάνω της το αίμα της ερωμένης του. Στην αστυνομία ο στυγερός δολοφόνος δήλωσε ότι δεν άντεχε να βλέπει την γυναίκα για την οποία ξόδευε τόσα λεφτά να φλερτάρει με άλλους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ