Τραγικό περιστατικό στο μετρό στο Μπρούκλιν: Νεαρός έριξε μπουνιά σε 65χρονο και ο άντρας κατέληξε νεκρός

Ένας 65χρονος άντρας σκοτώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης αφότου δέχτηκε μπουνιά από έναν 18χρονο σε πλατφόρμα του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα ο άντρας να πέσει στις ράγες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας έσπευσε να φωνάξει έναν αστυνομικό που βρισκόταν στον σταθμό ενώ άλλοι πήδηξαν στις ράγες και ανέβασαν ξανά στην πλατφόρμα τον άτυχο άντρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 65χρονος Jacinto Suarez δεν υπέστη ηλεκτροπληξία ούτε και χτυπήθηκε από συρμό, ωστόσο πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, όπως μεταδίδουν οι New York Times.

Ο 18χρονος παρέμεινε στον σταθμό μετά την επίθεση και οι αστυνομικοί του πήραν κατάθεση αργότερα την ίδια ημέρα. Μέχρι στιγμής δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί ούτε το όνομά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Suarez περίμενε το τρένο όταν ο νεαρός πήγε προς το μέρος του και μιλούσε συνεχώς. Ο 65χρονος άπλωσε το χέρι του για να μείνει μακριά του ο 18χρονος, ο οποίος αρχικά απομακρύνθηκε, αλλά στη συνέχεια γύρισε και τον γρονθοκόπησε, ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ